Philippine Leroy-Beaulieu u seriji glumi Emilynu šeficu Sylvie

 NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION
"Emily u Parizu"

Objavljene prve fotografije sa seta nove sezone Netflixove hit-serije, poznata uzbudljiva radnja i datum izlaska

Popularni streaming servis najavio je nove nastavke hita čiji je autor Darren Star, koji je zaslužan i za uspjeh "Seksa i grada".

Popularni streaming servis najavio je nove nastavke hita čiji je autor Darren Star, koji je zaslužan i za uspjeh "Seksa i grada".

Obožavatelji Netflixove hit-serije "Emily u Parizu" došli su na svoje jer su na njihovom profilu na Instagramu objavljene prve fotografije sa snimanja dugo očekivane četvrte sezone. Glavna glumica, 35-godišnja Lily Collins, koja u seriji glumi Emily Cooper, potvrdila je da će nadolazeće epizode biti objavljene na popularnoj streaming u dva dijela, prvih pet emisija moći će se pogledati 15. kolovoza, dok će se na drugi morati još malo pričekati jer će biti objavljen u rujnu.

Nove fotografije prikazuju Emily u društvu bivših partnera, Gabrijela i Alfieja u dvije različite scene, s kojima je pokušala pronaći sreću u ljubavi nakon što se preselila iz Chicaga u Pariz zbog posla iz snova koji je tamo dobila. Prvo se zaljubila u svog susjeda Gabriela kojeg utjelovljuje 36-godišnji glumac Lucas Bravo i koji je bio u vezi s njezinom bliskom prijateljicom Camille, a imala je i romansu s Britancem Alfiejem koja je završila dramatično kada se Camille odbila udati za Gabrijela u finalu treće sezone, otkrivajući da je oduvijek znala za njegove skrivene osjećaje prema Emily. Tu su i tajne koje tek trebaju biti razotkrivene, uključujući Camillinu aferu s umjetnicom Sofijom, za koju Emily zna, ali Gabriel i dalje nema pojma. Osim toga, tu je i velika vijest o Camillinoj trudnoći, koje će još više otežati bilo kakvu mogućnost romanse između Emily i Gabrijela. Tako na jednoj od novih fotografija možemo vidjeti Emily i Camille kako vode poprilično napet razgovor, dok druga fotografija prikazuje Emily kako nešto slavi s Gabrielom i prijateljima u njegovom restoranu. Netflix je podijelio i fotografiju Emily i Alfieja, koji su, čini se, ponovno u dobrim odnosima.

Što se mode tiče i ona se baš poput same Emily razvija i postaje odvažnija no ikad prije, u što se možemo uvjeriti ako pogledamo objavljene fotografije, a to je potvrdila i kostimografkinja Marylin Fitoussi. "Emily stvarno dolazi na svoje, afirmira se, postaje mnogo jača sa stilom koji reinterpretira pariške modne kodove. A naš je moto očito bio zabaviti se, ali maksimalno riskirati", izjavila je za Tudum.com

I dok čekamo povratak "Emily u Parizu" u četvrtoj sezoni, glavna zvijezda Lily obećala je da će ista biti puna avanture. Glumačka ekipa, uključujući 31-godišnjeg Luciena Laviscounta, koji glumi Emilynog partnera Alfieja i 61-godišnju Philippine Leroy-Beaulieu, već dobro poznatu kao Emylinu šeficu Sylvie, kažu da će nova sezona donijeti više drame nego ikad prije. Lucien je opisao seriju kaotičnom i srcedrapajućom dok je Philippine bila tajanstvena otkrivši da će u novim epizodama biti riječ o osveti.

image

Lily Collins i Lucien Laviscount

NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION
image

Philippine Leroy-Beaulieu u seriji glumi Emilynu šeficu Sylvie

NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION

"Četvrta sezona izlazi 15. kolovoza kao prvi dio. Drugi dio stiže 12. rujna, nema na čemu", poručila je Lily u objavi koju je podijelila na Instagramu i najavila novu sezonu. U popratnom videu, Lily i kolege pokušavaju je opisati u tri riječi, pa 30-godišnja Camille Razat, čiji je lik otkrio trudnoću na kraju treće sezone, govori da je radnja serije neuredna. Ashley Park, 32-godišnja glumica, koja glumi Emilynu najbolju prijateljicu Mindy Chen, se pak našalila se: "Ako bih sada mogla opisati četvrtu sezonu u tri riječi... Još nije gotova...". Luca, jedan od Emilynih francuskih kolega kojega glumi Bruno Gouery, nagovijestio je moguću novu ljubav prema direktorici marketinga, nazvavši seriju "bellezza" što na talijanskom jeziku znači ljepotica.

Seriju "Emily u Parizu" stvorio je autor "Seksa i grada" Darren Star, koji je jednom prilikom priznao da razumije zašto gledatelji uspoređuju Lilyin lik s Carrie Bradshaw, koju glumi Sarah Jessica Parker. "Shvaćam zašto ljudi povezuju dvije serije. Svaki se odvija u glamuroznom gradu, sa ženama u glavnim ulogama, ali ideja "Emily u Parizu" bila je vrlo drugačija. Već sam neko vrijeme želio napisati seriju o nekome tko se doselio u Pariz", zaključio je Darren.

image

Lily Collins i Lucas Bravo u prvoj sezoni serije

NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION
Linker
06. lipanj 2024 14:03