BACKGRID/MEDIA-MODE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Joe Jonas

Nakon ekspresnog prekida slavni glazbenik stigao na Jadran, odmara u tajanstvenom društvu

Nedavno je prekinuo s glazbenicom Stormie Bree u čijem je društvu našao utjehu nakon što ga je ostavila supruga Sophie Turner.

Nedavno je prekinuo s glazbenicom Stormie Bree u čijem je društvu našao utjehu nakon što ga je ostavila supruga Sophie Turner.

Američki glazbenik i glumac Joe Jonas prije devet mjeseci razveo se od glumice Sophie Turner s kojom ima dvoje djece, nakon toga je našao utjehu s manekenkom Stormie Bree, a od prije nekoliko dana ponovo je sam. Odmor, ali i utjehu nakon ljubavnog brodoloma potražio je na Jadranu. Kako se pohvalio, odmara se u luksuznom resortu One&Only Portonovi u Crnoj Gori, a po onome što je objavio na svom Instagramu, čini se da je jedan od rijetkih predsezonskih gostiju. No, ipak se čini da nije potpuno sam, ali osobu koja mu radi društvo vješto je izbjegao snimiti.

Ta ista osoba snimila ga je kako se prilično hrabro baca u more koje je ovih dana u okolici resorta oko 17 stupnjeva i u moru je naravno, bio sam. Nije ga smetalo ni oblačno vrijeme, uživao je u lokalnoj gastronomiji, šetnji šarmantnim Herceg Novim, a obožavateljima je dao i mali pogled na sobu/apartman koja u ovom periodu koša nešto više od tisuću eura na noć. No to je za Joe Jonasa prava sitnica s obzirom na to da se njegovo bogatstvo procjenjuje na 50 milijuna dolara.

image

Sa Stormi Bree bio je u vezi šest mjeseci

BACKGRID/MEDIA-MODE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Sa svojim bendom Jonas Brothers u kojem sviraju i njegova dva brata, stariji Nick i mlađi Kevin, na svjetskoj je turneji od veljače ove godine, no dečki su mijenjali datume nastupa pa su svibanj, lipanj i srpanj ostavili slobodno za odmor, a s koncertima nastavljaju tek u kolovozu.

Joe Jonas u Crnu Goru stigao je iz Monte Carla gdje je s braćom pratio utrku Formule 1, a odsjeli su u luksuznom hotelu Eden-Roc Palace Hotelu u Cap d‘Antibes.

Linker
23. lipanj 2024 01:48