John Travolta i Kelly Preston 2018.

 ANNE-CHRISTINE POUJOULAT AFP
Bol ne prestaje

John Travolta dirljivo obilježio još jedan Majčin dan bez voljene supruge: "Nedostaješ nam"

Njegova supruga, inače poznata glumica, Kelly Preston preminula je u srpnju 2020. nakon dvogodišnje borbe s rakom dojke.

Njegova supruga, inače poznata glumica, Kelly Preston preminula je u srpnju 2020. nakon dvogodišnje borbe s rakom dojke.

Filmska legenda John Travolta i ove se godine na Majčin dan prisjetio svoje prerano preminule supruge Kelly Preston. Iako su prošle četiri godine otkako je američka glumica preminula, on joj i dalje svako toliko posveti dirljivu objavu. Tako je bilo i povodom Majčinog dana, a 70-godišnji glumac objavio je nekoliko emotivnih obiteljskih fotografija. "Sretan ti Majčin dan. Volimo te i nedostaješ nam", napisao je glumac koji je s Preston bio u braku od 1991.

Zajedno su dobili troje djece, ali njihov zajednički život nije bio nimalo lak. Obiteljsku tragediju, gubitak sina Jetta, koji je preminuo 2009. godine, Kelly i John teško su podnijeli, ali su se bez obzira na sve probleme koji su ih zahvatili držali čvrsto zajedno i nekako uspjeli nastaviti dalje.

image

John Travolta i Kelly Preston sa sinom Jettom koji je preminuo 2009.

INSTAGRAM

Njihova je ljubav trajala sve do srpnja 2020. kada je glumica preminula u 58. godini života, i to od posljedica borbe s rakom dojke. Naime, Preston je od karcinoma bolovala nekoliko godina, ali je malo tko znao za to. Vijest o smrti svoje supruge objavio je tada sam Travolta na svom Instagram profilu.

"Slomljena srca vam javljam da je moja prelijepa supruga Kelly izgubila dvogodišnju bitku s rakom dojke. Hrabro se borila uz ljubav i podršku mnogih. Njezinu ljubav i život nikada nećemo zaboraviti. Neko vrijeme provest ću s našom djecom koja su ostala bez majke pa mi oprostite ako na neko vrijeme ne čujete ništa o nama. Znajte da osjećam vašu ljubav u tjednima i mjesecima pred nama, dok pokušavamo zacijeliti naše rane", napisao je glumac.

Linker
10. lipanj 2024 07:38