GERMAN LARKIN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA GERMAN LARKIN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
SLAVLJE ZA PAMĆENJE

Ekstravagantno vjenčanje u Francuskoj: 4 dana slavlja za 36-godišnjeg milijardera i vjenčanica o kojoj svi pričaju

Instagram je pun fotografija s vjenčanja godine - onog poduzetnika Umara Kamanija i modela Nade Kamani, a za višednevno slavlje par je izdvojio više od 20 milijuna eura.

Instagram je pun fotografija s vjenčanja godine - onog poduzetnika Umara Kamanija i modela Nade Kamani, a za višednevno slavlje par je izdvojio više od 20 milijuna eura.

Osnivač brenda Pretty Little Thing, Umar Kamani i model Nada Adelle vjenčali su se na jugu Francuske, a u četiri dana održane su čak dvije ceremonije. Slavlje je počelo u četvrtak s partyjem dobrodošlice za goste, nastavilo se u petak s vjenčanjem na kojem su bile brojne zvijezde, da bi u subotu bilo održano tradicionalno indijsko vjenčanje. Četvrti dan slavlja, nedjelja, rezerviran je za opušteno roštiljanje s kojim će zaključiti cijelu ekstravaganciju na koju su potrošili više od 20 milijuna eura.

image
GERMAN LARKIN/SHUTTERSTOCK GERMAN LARKIN/SHUTTERSTOCK

Na slavljenički vikend u Francusku stigli su brojni poznati, među kojima i supermodel Naomi Campbell, glumica Tessa Thompson, pjevačica Christina Milian, influencerica Tamara Kalinić, a u petak su na partyju nastupili i slavni pjevači - Mariah Carey te Andrea Bocelli.

Za vjenčanje u petak, održano u hotelu du Cap-Eden-Roc, Nada je odabrala vjenčanicu francuske kuće Dior, koju je samo za nju kreirala Maria Grazia Chiuri. Jedini zahtjev koji je mladenka imala bio je da vjenčanica bude jednostavna, bez previše ukrasa. Haljina je napravljena od materijala peau de soie, odnosno padesoy što je luksuzna svilena tkanina često korištena za vjenčanice, a mlada je, uz dugački šlep nosila i veo od tila i čipke.

image
GERMAN LARKIN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image
GERMAN LARKIN/SHUTTERSTOCK GERMAN LARKIN/SHUTTERSTOCK

"Htjela sam da vjenčanica sama po sebi bude detalj - dekolte, kroj, linije... Zamislila sam haljinu koja će biti bezvremenska, utjeloviti gracioznost i sofisticiranost koja je uvijek u trendu. Djelomično me inspirirala jedna crna haljina Grace Kelly

Dok je ona hodala prema oltaru, Andrea Bocelli pjevao je "The Prayer". Mladenci su kasnije u intervjuu za Vogue Arabia priznali kako im je trenutak u kojem su se ugledali pred oltarom bio najljepši u svadbenom vikendu.

image
GERMAN LARKIN/SHUTTERSTOCK GERMAN LARKIN/SHUTTERSTOCK

"To je trenutak o kojem svaka djevojčica sanja, ali ovo je zaista bila bajka - vjenčanje s toliko stila, na takvoj lokaciji i naravno, za muškarca iz snova", izjavila je Nada. Par se zaručio 2021. godine, a zaruke nisu bile ništa manje ekstravagantne. Naime, 36-godišnji milijarder je tada unajmio opernu kuću u Monte Carlu, ispunio je s 10 tisuća bijelih ruža i svijećama te angažirao 25 glazbenika da odsviraju pjesmu "Beauty and the Beast". Model i poduzetnik prvi su put viđeni zajedno 2020. godine tako da su zaruke bile brže od same realizacije vjenčanja koje mnogi nazivaju vjenčanjem godine.

Linker
06. svibanj 2024 07:31