GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA
Pravi gospodin

David Beckham pokazao zašto ga svi vole, a ovaj potez će mu sigurno donijeti nove simpatije

Umirovljenog nogometaša dočekli su ispred lokalne trgovine, u blizini njegova luksuznog doma u Londonu u kojem živi s obitelji.

Umirovljenog nogometaša dočekli su ispred lokalne trgovine, u blizini njegova luksuznog doma u Londonu u kojem živi s obitelji.

Umirovljeni britanski nogometaš David Beckham jedan je od onih slavnih frajera koji privlači pažnju gdje god da se pojavi, a da u miru ne može obaviti ni kupnju u lokalnoj trgovini pokazuju fotografije snimljene nedaleko njegovog luksuznog doma vrijednog 31 milijun funti, gdje je stigao u skupocjenom automobilu Rolls-Royce Cullinanu.

image

David je do lokalne trgovine skoknuo ležerno odjeven

GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Opušteni 49-godišnji David u nabavku se uputio u trenirci, preko koje je obuo čarape, u bijeloj majici i platnenim tenisicama, a čim je izašao iz trgovine okružili su ga nestrpljivi obožavatelji koji su čekali svog idola i molili ga da se fotografira s njima za uspomenu. Jedan od njih bio je poprilično uzbuđen, čak toliko da je izašao iz svog taksija i brzo potrčao prema Davidu, nakon što je ovaj pristao na njegovu molbu. Bivši nogometaš pokazao je da ga pozornost nimalo ne smeta, štoviše bio je strpljiv i pozirao je sa svima, od onih najmlađih do onih malo starijih što će mu sigurno donijeti nove simpatije.

image

Umirovljeni nogometaš nije odbio molbu najmlađih obožavatelja da se fotografiraju s njime

GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA
image
GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Davidovu dobrom raspoloženju zasigurno je pridonijela i činjenica da ga je kralj Charles nedavno imenovao veleposlanikom Kraljeve zaklade, monarhove dobrotvorne organizacije osnovane 1990. godine. Vijest o tome objavljena je 1. lipnja, a bivši kapetan engleske nogometne reprezentacije ispričao je kasnije koliko je bio uzbuđen zbog druženja s monarhom. Tada je objavljena i njihova zajednička fotografija snimljena na kraljevom imanju. Taj je potez uslijedio nakon što je The Sun izvijestio kako se dvojac zbližio tijekom privatnog sastanka u monarhovoj rezidenciji u Gloucestershireu. David je tada iznenadio kralja staklenkom svog domaćeg meda koju mu je donio kao poklon, a zatim mu je pričao o svojoj strasti prema pčelarstvu, što je impresioniralo 79-godišnjeg Charlesa koji je poznat kao veliki ljubitelj prirode.

Poznato je i kako Beckham na svojem imanju u Londonu ima vrt u kojem voli boraviti pa se tako nedavno pohvalio plodovima koje je ubrao, a često pokaže i kokoši koje slobodno šeću oko njega dok se on bavi vrtlarenjem. Osim poslova oko kuće, bivši nogometaš ni poslovno ne miruje pa je tako ove godine potpisao i novi dugogodišnji ugovor i to modni - naime, dizajnirat će kolekciju za poznati brend Hugo Boss.

Linker
21. lipanj 2024 19:32