Clint Eastwood režira u 93. godini

 STEWART COOK/SHUTTERSTOCK
Novi član u obitelji

Clint Eastwood dobit će šesto unuče, njegova najmlađa kći na društvenim mrežama objavila sretnu vijest

Dvadesetsedmogodišnja glumica Morgan Eastwood, kći legendarnog glumca, čeka svoje prvo dijete sa zaručnikom Tannerom Koopmansom.

Dvadesetsedmogodišnja glumica Morgan Eastwood, kći legendarnog glumca, čeka svoje prvo dijete sa zaručnikom Tannerom Koopmansom.

Ovih dana legendarni glumac Clint Eastwood ima veliki razlog za slavlje. Njegova najmlađa kći Morgan, također glumica, na društvenim je mrežama otkrila kako čeka svoje prvo dijete sa zaručnikom Tannerom Koopmansom. "Naša beba", napisao je par u objavi gdje zajedno poziraju, a u središtu pozornosti je, naravno, glumičin trudnički trbuh.

U komentarima su se odmah nanizale brojne čestitke i lijepe želje, a posebno je oduševljena bila Morganina majka Dina Eastwood, koja je bila u braku s Clintom od 1996. do 2014. "Moja beba ima bebu", napisala je ispod objavljenih fotografija.

Budući roditelji zaručeni su od lipnja 2023., a lijepe su vijesti o zarukama i tada otkrili svojim pratiteljima na Instagramu. "Neopisivo smo sretni", napisali su tom prilikom.

Iako detalje o spolu djeteta i točan datum kada bi novi član njihove obitelji trebao stići na svijet nisu još spremni otkriti, sudeći po objavljenim fotografijama, to bi se moglo dogoditi vrlo brzo.

Inače, ovo će 93-godišnjem glumcu, koji se proslavio u brojnim filmskim uspješnicama kao što su "Dobar, loš, zao", "Prljavi Harry" i "Mostovi okruga Madison", biti šesto unuče. Eastwood, koji je bio oženjen čak dva puta, ima ukupno sedmero djece s pet različitih žena - Kimber, Kylea, Alison, Scotta, Kathryn, Francescu Ruth i najmlađu Morgan.

Linker
06. lipanj 2024 18:47