GLORIA 30

Fabijan Pavao Medvešek: "Zaljubljen sam u sina i suprugu, živim novu dimenziju ljubavi"

Glumac Fabijan Pavao Medvešek jedva je dočekao izlazak budući da je, kaže, uglavnom doma sa sinom i suprugom. Na Glorijinom rođendanu nastupio je s kolegicom Tarom Thaller - izveli su pjesmu "Shallow" i oduševili publiku.

Popularni glumac Fabijan Pavao Medvešek uz obveze u kazalištu, posljednjih godinu dana ima slatke brige oko jednogodišnjeg sina.

"Tulume sam prebacio na dan, od 17 do ponoći i ujutro se probudim odmoran, koliko je to moguće jer nas sin još uvijek budi po noći", otkrio nam je Fabijan u našem Gloria x Pantene studiju na partyju za 30. rođendan. Na pitanje o anegdotama s tuluma, prisjetio se kako su on i njegovo društvo u jednoj večeri čak dva puta završili na Hitnoj.

image

Martin Kosovec

JOSIP CVITEšIć, LUMIERE PRODUCTION

"Svašta se tu izdogađalo, moja supruga je završila na Hitnoj, pa prijatelj, no bitno je da su svi dobro", kroz smijeh je priznao glumac koji je prije godinu dana postao otac. On i supruga Karla s kojom se vjenčao prije dvije godinu u Motovunu dobili su sina.

image

Fabijan Pavao Medvešek i Tara Thaller izveli su skladbu "Shallow"

DARKO TOMAS CROPIX

"Jako sam zaljubljen kako u svog sina tako i u suprugu, dobili smo novu dimenziju ljubavi. Imamo bebu što svima toplo preporučujem. Ljubav, beba, brak, ljubav, to je sve život", zaključuje Fabijan.

Linker
23. travanj 2024 21:07