Ana Gruica Uglešić, glumica

 JOšKO PONOš/CROPIX
Veselje u obitelji

Udala se sestra Ane Gruice: Ponosna glumica objavila dirljiv trenutak s vjenčanja u Americi

Petra Gruica, najmlađa sestra Ane Gruice Uglešić, udala se u Americi za svog partnera Sonnyja DeJoriu. Ponosna i razdragana obitelj pratila je ceremoniju putem laptopa, a otac Špiro i sestra Ana bili su posebno emotivni.

Petra Gruica, najmlađa sestra Ane Gruice Uglešić, udala se u Americi za svog partnera Sonnyja DeJoriu. Ponosna i razdragana obitelj pratila je ceremoniju putem laptopa, a otac Špiro i sestra Ana bili su posebno emotivni.

Poznata splitska glumica Ana Gruica Uglešić objavila je na Instagramu sretnu vijest da je njezina najmlađa sestra zaplovila u bračnu luku. Petra Gruica udala se za Amerikanca Sonnyja DeJoria, a vjenčanje je održano u SAD-u. Par već duže živi i radi u New Yorku, a Gruica je u nekoliko navrata naglašavala da njezin partner obožava njezinu rodnu zemlju i da ju voli posjetiti, a pogotovo boraviti u Splitu. Obitelj je vjenčanje pratila online, preko laptopa, a posebno je emotivan bio njezin otac Špiro Gruica, domar iz Planinarskog doma Umberto Girometta. Kako je vidljivo iz Instagram storyja Ane Gruice Uglešić, emotivni tata zaplakao je tijekom vjenčanja svoje Petre, a ponosna sestra posvetila joj je nekoliko storyja i objavu kojom je čestitala bračnom paru. "Dragi Petra i Sonny gledamo vas preko oceana, ali s vama smo u našim mislima i željama. Želimo vam sretan i ispunjen život, kojim god putem zajedno kročili. I zadnja ptica je odletjela iz gnijezda... Sretno sestro, bila si predivna", napisala je emotivna Gruica.

Osim najmlađe Petre, Ana ima još jednu sestru, Josipu Gruicu Maroš. Iako živi u Americi, Petra voli posjetiti Hrvatsku pa se sestre zajedno moglo vidjeti prošle godine u Vrgorcu na manifestaciji "Dani dalmatinskog pršuta i vina". Petra je tada za Slobodnu Dalmaciju rekla: "Živim u New Yorku, radim kao organizatorica vjenčanja i evenata u Carnegie Hallu, a i moj partner Sonny jako voli Hrvatsku", rekla je tada.

Inače, sestre Gruica poznate su i po ljubavi prema zdravom načinu života - prehrani i tjelovježbi pa ih se tako često moglo vidjeti i kako zajedno vježbaju u teretani. U doba pandemije Ana i Petra su za Gloriju su ispričale kako čak pet puta tjedno odlaze na trening. Budući da ima diplomu Kineziološkog fakulteta Ani možda i ne treba trener već samo motivator, a upravo je to, prije njezinog odlaska u Ameriku, pronašla u 14 godina mlađoj sestri. „Ona je moja motivatorica, a ja njena trenerica. Dobro plovimo u toj simbiozi. Bez nje ne bi imala toliko volje. Ušla sam u teretanu prvi dan nakon otvaranja i još nisam izašla. Šalim se, naravno. Ali gotovo da je tako. Svaki dan odlazim na jutarnji trening” pohvalila nam se tada Ana koja nije skrivala koliko uživa u sestrinom društvu.

Linker
26. travanj 2024 14:41