nezaboravni provod

Tarik objavio rijetku obiteljsku fotografiju i iznenadio pratitelje: "Četvero Filipovića"

Tarik i Lejla Filipović u braku su petnaest godina, a nedavno su sa sinovima Armanom i Dinom uživali u zagrebačkoj Areni na koncertu Dine Merlina.

Supružnici Filipović - 51-godišnji TV voditelj i glumac Tarik i 47-godišnja bivša manekenka Lejla – već petnaest godina slove kao jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni. Iako ih često možemo vidjeti zajedno na objavama koje dijele na društvenim mrežama, rijetko dijele fotografije obiteljskih trenutaka sa sinovima Armanom i Dinom. Međutim, izgleda da je obitelj stvarno uživala na koncertu bosanskohercegovačkog glazbenika Dine Merlina u zagrebačkoj Areni jer je na Instagramu osvanula baš jedna takva - rijetka obiteljska fotografija.

Obitelj se na koncertu družila s Dinom Merlinom i jednako poznatim Zdravkom Čolićem, a trenutak su obilježili s nekoliko fotografija. „Bajka! Merlin i četvero Filipovića… A i koncert ja bio prava bajka. Hvala Dino Merlin”, napisao je ponosno Tarik ispod fotografije, dok je Lejla na vlastitom profilu zahvalila glazbeniku za čaroliju.

Osim poznatih glazbenika, nemoguće je ne zamijetiti da su sinovi, 15-godišnji Arman i 20-godišnji Dino, prerasli svoje roditelje. Inače, starijeg sina Dinu Lejla je dobila s bivšim suprugom Dadom Majolijem. U Tarikov je život ušao s nepune tri godine, a popularni voditelj emisije „Tko želi biti Milijunaš?” prihvatio ga kao svog. Tarik mu je nedavno na Instagramu posvetio i emotivnu objavu povodom 20. rođendana, u kojoj mu poručio da „svijet odraslih nije tako strašan i ozbiljan”.

Već je poznato da je Tarik veliki zaljubljenik u nogomet, a tu je strast prenio i na sinove. Mlađi sin Arman, kojeg je bračni par dobio u veljači 2008. godine, često mu pravi društvo na utakmicama. Tarik, kojeg smo gledali i u seriji „Bitange i princeze”, jednom je prilikom podijelio da je sa sinom otputovao u Madrid povodom nogometnog derbija između Reala i Barcelone, gdje su se družili s poznatim licima naše nogometne reprezentacije, među kojima su se našli Luka Modrić, Šime Vrsaljko, Zlatko Dalić i drugi.

Linker
23. travanj 2024 19:19