ANGELA WEISS AFP
problemi ili?

Što se događa između Hailey i Justina Biebera? Njezin otac pozvao je fanove na molitvu za njih

Stephen Baldwin je na društvenim mrežama objavio pomalo začuđujuću poruku i zabrinuo obožavatelje ne otkrivši što muči slavni par. Oni zasad nisu komentirali njegovu objavu, već su viđeni na misi u jednoj crkvi u Los Angelesu.

Stephen Baldwin je na društvenim mrežama objavio pomalo začuđujuću poruku i zabrinuo obožavatelje ne otkrivši što muči slavni par. Oni zasad nisu komentirali njegovu objavu, već su viđeni na misi u jednoj crkvi u Los Angelesu.

‘‘Kršćani, molim vas, kad pomislite na Justina i Hailey, odvojite trenutak i pomolite se za njih, da imaju mudrost, zaštitu i da se približe Gospodinu. Postoje posebni izazovi s kojima se ljudi na visoko vidljivim pozicijama suočavaju.‘‘, javno je na svom Instagramu ovih dana poručio glumac Stephen Baldwin, otac manekenke Hailey Baldwin koja je u braku s pjevačem Justinom Bieberom. Nije poznato što je nagnalo glumca da uputi takav javni apel, ali je zabrinuo njihove obožavatelje koji se iskreno nadaju da je s parom sve u redu. Američki mediji tražili su očitanje glasnogovornika slavnog para, no nisu ga dobili. Umjesto toga Hailey i Justin Bieber dan kasnije viđeni su kako dolaze u crkvu u Los Angelesu u novom futurističkom autu, 90 tisuća eura vrijednom Tesla Cybertrucku.

image

Justin i Hailey u braku su pet godina, a poznaju se od 2009.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

No, fanove je poruka Haileyina oca itekako zabrinula. Naime, Hailey je još krajem siječnja viđena u javnosti bez vjenčanog prstena. Paparazzi su je "uhvatili" u izlasku s prijateljicom Kendall Jenner i primjetili kako ne nosi prsten, pisao je britanski Sun. Naravno, to je potaknulo nagađanja da je potencijalno njihov brak u krizi. Osim, toga poznato je da je Hailey nekoliko puta izjavila da bi voljela imati dijete, ali do sada ništa od toga. Kao što je poznato da je slavni pjevač 2022. otkazao svjetsku turneju Justice World Tour nakon dijagnoze Ramsay Hunt sindroma. Objasnio je da potječe od virusa koji napada živac u uhu, kao i facijalne živce što je rezultiralo djelomičnom paralizom lica. No, o čemu se ovaj put radi, vjerojatno znaju tek njima najbliži, a fanovi se nadaju kako će par uskoro o svemu i javno progovoriti.

Inače, Stephen Baldwin, najmlađi od glumačke braće Baldwin poznat je po svojim konzervativnim vjerskim i političkim uvjerenjima.

Linker
27. travanj 2024 18:47