Jodie Foster u seriji ‘Pravi detektiv‘

 HBO Max
ČETVRTA SEZONA

Stigao je trailer za novu sezonu hit serije ‘Pravi detektiv‘: Jodie Foster igra glavnu ulogu

Nakon četiri godine pauze serije "Pravi detektiv", HBO je najavio pravu poslasticu za sve ljubitelje trilera, a u napetoj novoj sezoni glavnu ulogu igrat će Jodie Foster.

Nakon četiri godine pauze serije "Pravi detektiv", HBO je najavio pravu poslasticu za sve ljubitelje trilera, a u napetoj novoj sezoni glavnu ulogu igrat će Jodie Foster.

Nakon četiri godine pauze hit serija "Pravi detektiv" ponovno se vraća na male ekrane. Dugoočekivana četvrta sezona sada je predstavljena uzbudljivim trailerom, a sudeći po kritikama, publika je s oduševljenjem prihvatila ovu antologijsku krimi televizijsku poslasticu. HBO produkcija pripremila je sjajnz glumačku postavu – Jodie Foster preuzela je glavnu ulogu fantastične detektivke Liz Danvers koja s kolegicom Evangeline Navarro, koju igra sjajna Kali Raies, istražuje nestanak šestorice znanstvenika na Aljasci.

https://www.youtube.com/watch?v=SS5bk7XiNVU

Fiona Shaw, Finn Bennett, Isabella Star Lablanc, Aka Niviâna, Anna Lambe, Joel D. Montgrand, Christopher Eccleston i John Hawkes također su dio glumačke postave. Poznato je i to da Foster ove sezone nije samo preuzela glavnu ulogu, već i ulogu producentice. Točan datum premijere serije na HBO platfomi još uvijek nije poznat, no nagađa se da bi svjetlo dana trebala ugledati krajem ove godine.

image

Jodie Foster na crvenom tepihu u Cannesu

FRANCK BOHAM/IMAGESPACE/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA FRANCK BOHAM/IMAGESPACE/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Jodie Foster se s ovom ulogom vraća nakon dvije godine pauze i to nakon što je nagrađena počasnom Zlatnom palmom u srpnju 2021. godine na FIlmskom festivalu u Cannesu. Svoja ostvarenja i velika glumačka postignuća slavila je uz suprugu Alexandru Hedison za koju se udala 2014. godine.

Linker
27. travanj 2024 12:46