Nova ljubav?

Slavni komičar snimljen na večeri u društvu Meryl Streep od koje se ne odvaja u zadnje vrijeme

Iako tvrde da su samo jako dobri prijatelji, posljednjih mjeseci vrlo ih se često može vidjeti zajedno, a njihova su druženja započela nakon što je prije nekoliko mjeseci slavna oskarovka obavijestila javnost da je već šest godina rastavljena.

‘‘Ne, Martin Short i Meryl Streep ne hodaju. Mi nismo par, samo smo bliski prijatelji‘‘, rekao je decidirano 73-godišnji slavni komičar i glumac Martin Short na pitanje je li u vezi s rastavljenom oskarovkom. Izjavio je to krajem siječnja u emisiji “Club Random with Bill Maher” na komentar voditelja da su on i godinu dana starija Meryl Streep vrlo moćan par. No nije prošlo ni mjesec dana i par je ponovo ulovljeni zajedno kako izlaze iz jednog restorana u Santa Monici gdje su bili na intimnoj večeri. Dok se Martin Short bezbrižno nasmijao okupljenim fotografima koji su ih dočekali ispred ulaza, Meryl Streep je s kiselim izrazom lica otrčala do njegovog automobila pokušavajući sakriti lice.

image

Na izlasku iz restorana iznenadili su ih fotografi

THE HOLLYWOOD CURTAIN/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Koliko god demantirali vezu baš je čudno da su posljednjih mjeseci toliko puta viđeni zajedno. Odnosno, kako upućeni tvrde, skoro pa nerazdvojni. I to od kada se Meryl Streep u trećoj sezoni pridružila ekipi HULU-ove serije "Only Murders in the Building" u kojoj je Short od početka. Zanimljivo je da oskarovka godinama izbjegava televizijske projekte pa je tim više zanimljivo što se pridružila baš ovoj ekipi.

image

Njemu je svejedno, a njoj je neugodno

THE HOLLYWOOD CURTAIN/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

O njihovoj vezi počelo se šuškati prije nekoliko mjeseci, od kada su se sve češće počeli zajedno pojavljivati u javnosti, posljednji put na nedavnoj dodjeli Zlatnih globusa. Zanimljivo je da su njihova sve učestalija druženja započela nakon što je glumica jesenas putem glasnogovornika javno obznanila da se rastala i da joj se braka raspao još prije šest godina. S druge strane Martin Short je udovac od 2010. godine i od tada nije bio ni u kakvoj, bar ne javnoj, vezi. Možda su uistinu samo jako dobri prijatelji, kako tvrde, no to se prijateljstvo jako intenziviralo posljednjih mjeseci.

Linker
22. travanj 2024 22:01