ZLATKO RAMNICAR/CROPIX
Uvijek lijepa

Sjećate li se te faze? Doris Dragović pokazala kako je izgledala s kratkom kosom

Naa omiljena pjevačica rado se prisjeća dana iz mladosti i prošlosti, sada je objavila fotografijom s drastično kraćom frizurom.

Naa omiljena pjevačica rado se prisjeća dana iz mladosti i prošlosti, sada je objavila fotografijom s drastično kraćom frizurom.

Mnogima omiljena pjevačica, koja nas je čak dva puta zastupala na Eurosongu, na društvenim mrežama često se prisjeća trenutaka iz svoje duge i bogate karijere. Doris Dragović od rane mladosti je u samom vrhu glazbenog svijeta, a prepoznatljiva je bila po tome da često nosi crveni ruž i po svojoj dugoj tamnoj kosi. Mnogi su zaboravili njenu fazu u kojoj je skratila kosu i potpuno promijenila imidž.

"Blagoslovljena sam i darovana jer sam dobila priliku voljeti to što radim i raditi to što volim, a to su veliki darovi", napisala aje Doris uz fotografiju. U ranijim objavama otkrila je da je ta promjena izgleda nastupila 2001. kada je proslavljala i 20 godina karijere.

Pjevačicu iz Splita, koja nosi i titulu kraljice Torcide, pratitelji su zasuli komplimentima. "Uvijek lijepa", "I s kratkom kosom je prelijepa", "Lijepim ljudima sve lijepo stoji", samo su neki od komentara koje je Doris dobila na ove slike iz prošlosti.

Nakon što su ove godine na Dori pobijedili Let 3, Doris Dragović prisjetila se svoje pobjede na Dori. Bilo je to 1999. kada je pjevačica s pjesmom "Marija Magdalena" pobijedila na našem natjecanju. Doris je te godine oduševila i Europu te osvojila izvrsno 4. mjesto na ukupnom natjecanju.

Linker
27. travanj 2024 02:17