Obiteljska idila

Sin Zorice Kondže presretan zbog rođenja kćeri: Maksimalno sam uz svoju malu i veliku princezu

Nakon što se proširila sretna vijest da je glazbena diva Zorica Kondža postala baka, njezin sin Toni Banov samo za čitatelje Glorije otkriva detalje obiteljske idile koja vlada u njihovu domu.

"Postao sam otac i time sam dobio najljepšu ulogu u životu! Uvijek sam priželjkivao biti otac, ali dok ne postaneš i ne primiš u naručje svoju bebu, ne znaš što je to i kakav je to osjećaj. Kada vidiš to maleno biće zbilja je čudesno. Naravno, tu je i zbunjenost i neka nova situacija kojoj se trebaš prilagoditi", govori glazbenik Toni Banov, preplavljen emocijama što je prošle nedjelje supruga Anari rodila njihovo prvo dijete – kćerkicu Natali! Njegova majka, glazbena diva Zorica Kondža i otac Joško Banov također su ponosni i sretni što im je sin podario prvo unuče te su se time pronašli u novoj životnoj ulozi.

image

Toni Banov i Anari Banov vjenčali su se 2020. nakon tri godine veze

Privatni album

"Malo je reći da je moja mama sretna! Zove nas stalno, zajedno s mojim ocem i drago im je što su postali baka i djed! Stalno zovu da pitaju treba li što skuhati, donijeti, oprati... To je ipak nešto novo u našim životima, a beba nam je unijela beskrajnu ljubav i toplinu", kaže talentirani i samozatajni Toni koji nikada nije puno govorio o privatnom životu. Glazba mu je kao i ostatku obitelji u krvi. Otac Joško svira klavir, majka pjeva, dok Toni svira bubnjeve, a njegova mlađa braća Ivan i Luka imaju veliku ljubav i afinitet prema glazbi.

"Kada sam najmlađem bratu Luki mijenjao pelene i čuvao ga, mislio sam da znam sve. Ali kada dobiješ svoje dijete, onda je to totalno drugačija situacija", simpatično kaže te otkriva kako se supruga Anari osjeća nakon poroda.

image

Zorica Kondža sa sinovima i suprugom

Privatni album

"Supruga se još oporavlja od poroda, ima male bolove, ali ide na bolje. Ja sam tu za nju, u svakoj sekundi, što god joj zatreba. Sve obavljam, od najmanjih sitnica kao što je guljenje jabuka i bacanje smeća, apsolutno sve! Ona i beba su mi najvažnije! Maksimalno sam uz svoju malu i veliku princezu", kaže tata koji je završio Akademiju dramskih umjetnosti, smjer film, a trenutno radi na HRT-u u montaži i režiji u live programu.

Njegovo prvo dijete, kćerkica Natali, još nema ni tjedan dana, te se još uvijek jedno na drugo privikavaju.

"Bebi je sve ovo novo, kao i nama. Predivna je, i u nekom slatkom čudu, kao i mi. Još se prilagođavamo novoj situaciji. Radi sve što rade bebe - plače, spava, jede, puni pelene. I tako sve u krug", govori glazbenik koji ima i svoj autorski bend "Šetači".

Ljubavni par, Toni i Anari u bračnu luku zaplovili su 2020. godine, a prije sudbonosnog "da" bili su u vezi tri godine. U njihovoj obitelji vlada sklad i mir, a otkriva nam i to da se supruga i majka Zorica odlično slažu te su kao najbolje prijateljice. "Moja supruga i majka se odlično slažu, baš kao da su najbolje prijateljice. Zajedno znaju popiti kavu, pričati o ženskim stvarima, od šminke do toga kako što skuhati. Sada smo joj tu svi na pomoći oko bebe", zaključuje.

Linker
05. ožujak 2024 20:26