INSTAGRAM
kakav interijer

Privatna kino dvorana i ormar iz snova: Zavirite u novi dom talijanske Kim Kardashian

Talijanska blogerica, poduzetnica i influenserica Chiara Ferragni na društvenim mrežama se pohvalila kako je uredila novi stan u Milanu. Otkrila je ponešto detalja, pa i da ima walk-in ormar na kojem bi joj pozavidjela i Carrie Bradshaw.

Talijanska blogerica, poduzetnica i influenserica Chiara Ferragni na društvenim mrežama se pohvalila kako je uredila novi stan u Milanu. Otkrila je ponešto detalja, pa i da ima walk-in ormar na kojem bi joj pozavidjela i Carrie Bradshaw.

Chiara Ferragni danas je jedna je od najutjecajnijih talijanskih, ali i europskih trendseterica i influenserica. Karijeru je gradila postepeno, a sve je počelo još 2009. godine kad je pokrenula blog „The Blonde Salad” na kojem je pisala o modi i putovanjima, a danas predstavlja pravu senzaciju u modnom svijetu. Ova 36-godišnja poduzetnica posljednjih godina reda samo uspjehe – pokrenula je vlastiti brend s kojim ostvaruje vrtoglave milijunske iznose, a svoj rad proširila je i na društvene mreže, pa je danas prati više od 29,7 ljudi na Instagramu.

Na društvenim mrežama nerijetko dijeli svoju svakodnevicu, koju velikim dijelom provodi u društvu obitelji. Chiara se 2018. godine udala za talijanskog repera Fedeza, s kojim ima dvoje djece, Leonea i Vittoriu, no oni nisu jedini članovi obitelji koji se pojavljuju u njenim objavama. Tu su i sestre Valentina i Fransesca te roditelji Marina Di Guardo i Marco Ferragni. Kako je cijela obitelj prisutna na društvenim mrežama, Talijani su Chiaru još prije nekoliko godina prozvali talijanskom Kim Kardashian, što je na kraju dodatno potvrđeno time da je obitelj Ferragni 2021. godine dobila vlastiti reality show „The Ferragnez”, koji je izašao na streaming platformi Amazon Prime.

Poznata Talijanka je fanovima na društvenoj mreži podijelila i kako je svoj istančan stil prenijela na uređenje novog doma. Naime, Chiara i Fedez službeno su se uselili u novi dom u Milanu, a riječ je o luksuznom penthouseu koji je njihova prva nekretnina nakon višegodišnjeg života u najmu, pa ne iznenađuje da se pri uređenju pazilo na svaki detalj – tu su prostrani dnevni boravak prepun privatnih fotografija, spiralno stubište, elegantni svijetli parket, kamin, teretana i privatna kino dvorana te savršeno posložen walk-in ormar na kojem bi joj mogla pozavidjeti i Carrie Bradshaw.

Chiara je ipak pri uređenju doma koristila pomoć arhitekta i to svojih prijatelja i suradnika. Riječ je o slavnom dvojcu Filippo Fiora i Federico Sigali.

Linker
27. travanj 2024 01:35