Preslatko!

Ponosna mama: Paris Hilton pokazala nove fotografije sa sinčićem

Krajem siječnja nasljednica je otkrila da je postala majka, a prvog sina dobila je putem surogat trudnoće.

Paris Hilton ne prestaje slaviti svoje majčinstvo. Poznata nasljednica i influencerica postala je majka početkom godine uz pomoć surogat majke. Sada je ponosna Paris podijelila nove fotografije sebe i sina, kojeg su ona i suprug Carter Reum nazvali Phoenix Barron Hilton Reum. U nizu elegantnih crno-bijelih fotografija Paris je nježno držala sina u naručju i mazila ga na krevetu. "Moje srce", napisala je Paris uz fotografije i stavila oznaku "mamin ponedjeljak".

Ovo je prvo dijete Paris i Cartera, koji su nakon zaruka u veljači 2021. javno govorili o želji da zasnuju obitelj. Par se vjenčao u studenom iste godine, a svojim su gostima priredili raskošno trodnevno slavlje.

Da će postati roditelji supružnici su držali u strogoj tajnosti, toliko da nisu rekli ni svojim roditeljima. Krajem siječnja Paris je podijelila sretne vijesti s ostatkom svijeta. "Već sada te volimo više nego riječi mogu opisati", napisala je Paris na Instagramu. "Majčinstvo je uvijek bilo moj san, tako sam sretna što smo Carter i ja pronašli jedno drugo. Jako smo uzbuđeni što ćemo zasnovati obitelj, a naša srca su eksplodirala od ljubavi za našeg malog dječaka", kazala je u prvoj objavi kojom je otkrila da je majka. Na fotografiji koju je podijelila na Instagramu Paris je pokazala kako je dječak drži za palac.

Ova 42-godišnja nasljednica proteklih godinu dana otvoreno je govorila da su ona i suprug poduzeli korake kako bi postali roditelji. To joj je savjetovala njena prijateljica Kim Kardashian. "Veselim se godini u kojoj ću postati mama. Imamo mnogo jajašaca koja samo čekaju", hvalila se američkim medijima Paris prošle godine.

Linker
16. travanj 2024 17:48