holivudski šarmer

Pete Davidson ne gubi vrijeme: Nakon Kim, uhvaćen s poznatom holivudskom ljepoticom

Komičar i reality zvijezda u kolovozu su prekinuli devetomjesečnu vezu. Pete je uklonio tetovažu posvećenu Kim te krenuo u osvajanje.

Slavni komičar Pete Davidson nije se dugo oporavljao od prekida s reality zvijezdom Kim Kardashian, već je brže-bolje pažnju usmjerio na drugu ženu. Nakon što je navodno viđen s glumicom i manekenkom Emily Ratajkowski, koju su do nedavno povezivali s Bradom Pittom, nepoznati izvor za People je potvrdio da se viđaju.

image

Emily Ratajkowski

ELDER ORDONEZ/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Naime, trač je pustio Instagram profil Deux Moi koji ima više od 1,7 milijuna pratitelja, a jedina svjedokinja bila je žena koja je na licu mjesta vidjela da su "Peteove ruke bile posvuda po Emily". Međutim, ni Emily i Pete o tome nisu još ništa rekli.

Komičar je prije kojih mjesec dana viđen s flasterom na mjestu gdje je napravio tetovažu posvećenu bivšoj djevojci Kim pod nazivom "Moja djevojka je odvjetnica", po čemu su mnogi zaključili da ju je maknuo.

Njihova romansa trajala je devet mjeseci - od listopada 2021. do kolovoza 2022., a razlog prekida bila je prezaposlenost i manjak vremena jedno za drugo. Bivši par se upoznao u showu "Saturday Night Live" u listopadu 2021., gdje su se poljubili pred kamerama (on je glumio Aladina, a ona princezu Jasminu), a Kim je tada pomislila da bi mogla biti u vezi s 13 godina mlađim muškarcem.

image

Kim i Pete u showu Saturday Night Live

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Kad smo se poljubili, pomislila sam: "Hmm!" Bio je to scenski poljubac, ali ipak je bilo kemije. Da se razumijemo, nije bio super-ludi osjećaj, ali nekoliko iskri ipak se pojavilo. Sjetila sam se da nisam poljubila drugog muškarca deset godina", rekla je Kim u travnju ove godine. Osim Kim, Pete je dejtao Arianu Grande, Kaiu Gerber i Kate Beckinsale.

Ratajkowski je također friško single. Bila je četiri godine u braku sa Sebastianom Bear-McClardom, s kojim ima sina Sylvestera, ali je u rujnu ove godine podnijela zahtjev za razvodom. Iako su je povezivali s Bradom Pittom, glumica je za Variety otkrila da uživa u novootkrivenom osjećaju slobode. "Na neki način uživam u slobodi što nisam previše zabrinuta oko toga kako me se doživljava", poručila je Emily.

Linker
18. travanj 2024 22:20