PRIVATNI ALBUM
NAKON 15 GODINA

Oženio se HRT-ov voditelj: ‘Iznenadila me trema pred matičarkom, ne mogu je opisati riječima‘

Igor Dunaj i njegova supruga zajedno su već 15 godina, a imaju i kćerkicu Ružu s kojom sada uživaju na medenom mjesecu.

Igor Dunaj i njegova supruga zajedno su već 15 godina, a imaju i kćerkicu Ružu s kojom sada uživaju na medenom mjesecu.

"Imam osjećaj kao da smo Ina i ja bili u braku i prije ovih svatova. Uz manje turbulencije zajedno smo već petnaest godina, a imamo i kćerkicu Ružu", govori Igor Dunaj, novinar i voditelj u Informativnom programu HRT-a, koji se nedavno vjenčao s magistrom psihologije Inom Prpić. Oboje su iz Siska - gdje su se upoznali na klizanju - pa je ondje bila i svadba za 160 uzvanika.

image

Igor Dunaj, supruga Ina i kćerkica Ruža

PRIVATNI ALBUM

"Naša svadba bila je netipična jer smo sve organizirali u sali za vjenčanja - od primanja gostiju do ceremonije pred matičarkom. Jedino je bacanje buketa bilo tradicionalni običaj", kaže Igor, dodajući kako mu je najljepši dio svadbe bio kad je prvi put ugledao Inu u vjenčanici s njihovom jednogodišnjom kćerkicom te prvi ples. Očekivao je da će imati veliku tremu na podiju, ali pojavila se pred matičarkom.

image

Igor Dunaj sa suprugom Inom te kolegama iz raznih medija: Ivanom Fedorom s Radio Sljemena, Ivanom Dorianom Molnarom s HRT-a, koji mu je bio i kum, te supružnicima Ines Godom i Ivanom Forjanom s RTL-a i Nove TV

PRIVATNI ALBUM

"Takvu tremu ne mogu opisati riječima, što me iznenadilo zbog prirode mog posla", priča Igor, koji se s odlično raspoloženim društvom, u kojem je bilo i mnogo njegovih prijatelja iz medija, uz pop i rock hitove zabavljao do sitnih jutarnjih sati. Kum mu je bio kolega s HRT-a Ivan Dorian Molnar, a Ina je za kumu odabrala prijateljicu iz osnovne škole Saru Farkaš.

image
PRIVATNI ALBUM

"Moj suprug je pravi zabavljač i šaljivčina. Velika mi je podrška, ali moram priznati da nije naročito romantičan. Premda se to počelo mijenjati otkako imamo našu djevojčicu", otkriva Ina, zaposlena u odjelu ljudskih resursa jedne pivovare, ne krijući da bi oboje željeli još jedno dijete. Za medeni mjesec odabrali su pak Rovinj.

"Uživamo u dobroj hrani, sunčanju i kupanju. Možda se i Ruža prvi put okupa u moru, kojem se svi jako veselimo", zaključuje Igor Dunaj.

Linker
28. travanj 2024 11:30