Profimedia
Fanovi zbunjeni

Kaia Gerber na meti Instagrama zbog neobičnih cipela: ‘S tim se briše pod‘

Kći slavne manekenke Cindy Crawford pozirala je za magazin i-D u dizajnerskim komadima, a neki od njih postali su dobar meme materijal.

Kći slavne manekenke Cindy Crawford pozirala je za magazin i-D u dizajnerskim komadima, a neki od njih postali su dobar meme materijal.

Kaia Gerber zvijezda je editorijala magazina i-D. Manekenka na fotografijama nosi nekoliko dizajnerskih lookova, od komada španjolske kuće Loewe do haljine dizajnerice Victorije Beckham. Bivša Spice djevojka objavila je fotografiju iz editorijala na kojem Kaia nosi njezin dizajn, i dobila komentare kojima se vjerojatno nije nadala.

Osim crne mini haljine s prorezima i volanima iz ponude Victorije Beckham, Kaia je nosila cipele kuće Loewe načinjene od ispuhanih balona koje su postale predmet ismijavanja. Dizajner brenda Jonathan Anderson poznat je po nadrealnom i skulpturalnom dizajnu te modnim dodacima koji su inspirirani običnim predmetima i svakodnevicom, a sporne cipele predstavio je u kolekciji za proljeće 2023. godine.

"Zašto na nogama nosi krpu za čišćenje podova?", "S ovim cipelama može polirati podove", "Ismijali bi vas da nosite ovo u stvarnom životu, rađene su samo za modnu pistu", neki su od komentara na cipele, a niti Victorijina haljina, koja izgleda podrapano, nije dobila puno bolje komentare. "Kao da se upravo potukla s medvjedom!", "Izgleda kao da je mačka uništila zavjese, ovo nije moda, samo je smiješno", neki su od komentara ispod objave Victorije Beckham.

Gerber je za "The Timeless Issue" izdanje i-D magazin pozirala u nekoliko različitih lookova, no ovaj je svakako izazvao najviše komentara na društvenim mrežama, odnosno, upravo s njim se najviše komentatora zabavilo. Za Loewe i Jonathan Andersona, ovo nije prvi neobični modni komad - viralna je već bila njegova torbica u obliku goluba, natikače s likom žabe i cipele s potpeticom u obliku razbijene ljuske jajeta...

image
launchmetrics.com/spotlight
image
launchmetrics.com/spotlight
Linker
26. travanj 2024 12:06