Hannah Waddingham

 PROFIMEDIA
Zanimljiv detalj

Hannah Waddingham na crveni tepih stigla s torbicom od kartona iza koje stoji posebna priča

Upečatljiv modni detalj izradila je njezina osmogodišnja kćer Kitty koja je torbicu obojala i na nju stavila natpis "Epic" kao posvetu svojoj mami.

Upečatljiv modni detalj izradila je njezina osmogodišnja kćer Kitty koja je torbicu obojala i na nju stavila natpis "Epic" kao posvetu svojoj mami.

Britanska glumica Hannah Waddingham, zvijezda serije ‘‘Ted Lasso‘‘, na dodjeli SAG nagrada pojavila se u raskošnoj toaleti boje vina uz koju je nosila zanimljivu clutch torbicu, ni manje, ni više nego od kartona. Mnogi su to protumačili kao odličan štos i provokaciju, no priča iza kartonske torbice puno je intimnija. Naime, nju je izradila njezina osmogodišnja kćer Kitty jer je, kako je rekla glumica na crvenom tepihu ‘‘Željela pridonijeti izgledu i ovoj svečanosti, a to se ne odbija.‘‘

image

Hannah Waddingham s glumicom Donnom Murphy koju je oduševila njezina torbica od kartona

SHUTTERSTOCK_EDITORIAL

Kartonska torbica po sebi je imala iscrtane krugove i razne druge oblike u duginim bojama, a na njoj je pisalo Epic, riječ koja je najbolje opisivala glamurozni izgled glumice.

Inače Hannah Waddingham jako je vezana za svoju kćer jedinicu koju ima iz veze s talijanskim biznismenom Gianlucom Cugnettom s kojim je bila u vezi više od deset godina. Najveći šok glumica je doživjela kada joj se Kitty s tri godine iznenada razboljela od Henoch-Schönleinova purpura, bolesti koja izaziva upalu malih krvnih žila na koži, u bubrezima i probavnom traktu. Za tu su bolest specifične tamne mrlje na tijelu koje nastaju uslijed pucanja kapilara.

Kada se to njezinoj djevojčici dogodilo, nije bila s njom kod kuće u Londonu već na snimanju u Belfastu. Od tada je rekla da će svi budući poslovi morati biti blizu njezine kuće, a kada je nema zbog snimanja, svojoj mezimici je objasnila da je to iz vrlo važnih i opravdanih razloga. Tako njezina nagrada Emmy za najbolju sporednu logu koju je dobila 2021. za seriju ‘‘Ted Lasso‘‘, stoji upravo u sobi njezine Kitty koju vješto skriva od očiju javnosti.

Linker
27. travanj 2024 04:24