JAKUB PORZYCKI/NURPHOTO/SHUTTERS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
je li mu oprostila?

Geri Halliwell ipak stigla na utrku Formule 1 kako bi bila uz supruga, i to navodno na nagovor svekrve

Iako se nagađalo da bivša Spajsica neće doći u Bahrain i podržati Christiana Hornera na prvoj ovosezonskoj utrci Formule 1, ona je stigla uzdignute glave, prošetala pistom i poljubila ga pred brojnim kamerama.

Iako se nagađalo da bivša Spajsica neće doći u Bahrain i podržati Christiana Hornera na prvoj ovosezonskoj utrci Formule 1, ona je stigla uzdignute glave, prošetala pistom i poljubila ga pred brojnim kamerama.

Bivša Spajsica Gari Halliwell proživljava prilično neugodne trenutke zahvaljujući neprimjerenoj prepisci supruga s nepoznatom ženom koja je ovih dana isplivala u javnost. No nema predaje. Uz sve neugodnosti koje joj je priuštio Christian Horner, voditelj momčadi Red Bulla F1 s kojim je u braku devet godina, bivša pjevačica čini se čvršćom nego što su zli jezici nagađali tvrdeći da ju je skandal potpuno slomio. Uzdignute glave, držeći se za ruke sa suprugom, stigla je na pistu Formule 1 u Bahreinu i s njim se pred brojnim kamerama poljubila. Ipak, neki su komentirali kako joj osmijeh izgleda poprilično namješteno. Je li mu doista sve oprostila ili ne, pokazat će vrijeme.

image

Geri Halliwell ipak je stigla u Bahrein i šetala držeći supruga za ruku

JAKUB PORZYCKI/NURPHOTO/SHUTTERS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Naime, prvo je bio optužen za neprimjereno ponašanje prema jednoj zaposlenici zbog čega mu se tresla i stolica šefa tima Formule 1, a onda su i iscurile poruke koje je slao. I koliko god one bile neugodne za šefa Red Bulla pa posljedično i za njegovu suprugu, pokazuju da se zapravo radi prilično nespretnom flertu, kao da ga je izveo nezreli tinejdžer. Dokaz je to da je samo prešao granicu poslovnog odnosa, pa i pristojnog ponašanja, a interna kontrola Međunarodne automobilističke federacije i Formule 1, samo dan prije objave prepiske, utvrdila je da tu nema ništa spornog i ostao je na poziciji koja mu donosi godišnju plaću od oko 8 milijuna eura.

image

Zajedno u Bahreinu

ANDREJ ISAKOVIC AFP

No koliko god mu za sada drži leđa, Geri Halliwell sigurno nije lako jer o tom skandalu bruje svi britanski pa i većina svjetskih medija. A na dolazak u Bahrain gdje je stigla privatnim avionom, navodno ju je nagovorila svekrva koja pokušava spasiti brak svog nesmotrenog sina, navodi britanski Daily mail. Što je poprilično zanimljivo s obzirom na to da su Hornerovi roditelji, na početku njegove veze s Geri bili protiv nje. Točnije, nisu ni bili na vjenčanju jer im se nije svidjelo kada je Christian zbog Geri ostavio, svoju dugogodišnju partnericu Beverley Allen, i to samo nekoliko mjeseci nakon što je rodila njihovo dijete.

image

Prošle godine u danima bez skandala na dodjeli nagrada BAFTA

IAN WEST/PA IMAGES/PROFIMEDIA

A uoči utrke Formule 1 u Bahreinu, oglasio se i Horner.

“Neću komentirati anonimna nagađanja, ali da ponovim, uvijek sam poricao optužbe. Poštivao sam integritet neovisne istrage i u potpunosti surađivao na svakom koraku. Bila je to temeljita i poštena istraga koju je proveo neovisni specijalizirani odvjetnik i zaključak je da se, optužba u potpunosti odbacuje. Ostajem potpuno fokusiran na početak sezone”, rekao je kratko Horner.

Linker
27. travanj 2024 08:46