Mladoliki izgled

Dizajnerica u osmom desetljeću života oduševila fotografijom s kćerima: ‘‘Kao sestre ste‘‘

Kada su Veru Wang jednom prilikom pitali kako održava liniju i izgled na kojoj joj zavide mnogo mlađe djevojke, poznata je dizajnerica odgovorila kako nema rutinu već vježba kada stigne i kada se sjeti.

Poznata modna dizajnerica Vera Wang već godinama oduševljava svojim mladolikim izgledom zbog čega ljudi jednostavno nikako ne mogu vjerojati da ima 74 godine. Nedavno je tako objavila blagdansku fotografiju s kćerima Josephine i Cecilijom Becker, a sve tri pozirale su u istim haljinama koje je, naravno, dizajnirala upravo Vera.

‘‘Ja i moje cure. Tako smo sretne zajedno‘‘, napisala je dizajnerica u opisu fotografije objavljene na Instagramu koja je oduševila njezine pratitelje, a mnogi su komentirali da izgledaju kao sestre.

‘‘Ja ovdje ne vidim majku i kćeri, vidim tri sestre‘‘, samo je jedan od komentara. Vera Wang svjetski je poznato dizajnersko ime, a nositi njezine kreacije već je desetljećima stvar prestiža među mnogim svjetskim zvijezdama. Sinonim je za eleganciju, ali i vitalnost jer Nntko ne može vjerovati da nekadašnja sportašica i u osmom desetljeću ima izražene trbušnjake.

Kada su je jednom prilikom pitali kako održava liniju na kojoj joj zavide mnogo mlađe djevojke, Vera je odgovorila kako nema rutinu već vježba kada stigne i kada se sjeti. Osim toga, ne pazi previše ni kako se hrani, jedino vodi računa o porcijama.

‘‘Moram reći da sam u mladosti bila vrhunska sportašica, bavila sam se umjetničkim klizanjem i plesala sam balet. Kada provedete prvih 16 godina svog života toliko fizički angažirani, čini mi se da to ostaje, tijelo to pamti‘‘, rekla je.

Linker
24. travanj 2024 22:20