Mandatory Credit: Photo by Castel Franck/ABACA/Shutterstock (13715813t)
Brad Pitt attending the French Premiere of Paramount Pictures movie ‘Babylon‘ held at Le Grand Rex in Paris, France, on January 14, 2023.
Babylon French Premiere - Paris, France - 15 Jan 2023

 CASTEL FRANCK/ABACA/SHUTTERSTOCK CASTEL FRANCK/ABACA/SHUTTERSTOCK
zaljubljenik u modu

Brad Pitt u izdanju kakvom ga dosad nismo vidjeli: Ponosno šeće u skupocjenoj trenirci vlastitog brenda

Slavni glumac oduvijek je bio modno osviješten, voli pastelne boje, ima svoj ležerni pa čak i šlampavi stil, no uvijek brižno osmišljen do posljednjeg detalja, a sada je sve iznenadio odabirom crne trenirke s apstraktnim šarama.

Brad Pitt njeguje osebujan, ležeran stil odijevanja, a dobar dio odjeće koju nosi njegova je kreacija. Uvijek je sve na njemu nonšalantno, a ustvari je dizajniran od glave do pete. No ovih dana pojavio se u neobičnoj crnoj trenirci s apstraktnim šarama i lubanjom na gornjem dijelu i sve iznenadio stajlingom koji je primjereniji nekom reperu. Crno ne nosi nikada, a pogotovo odjeću s bilo kakvom vrstom uzorka. No ubrzo se otkrilo da je ta trenirka dio kolekcije luksuzne modne marke God‘s True Cashmere koju je Brad Pitt osnovao zajedno s prijateljicom i holističkom iscjeliteljicom Satom Hari, i košta vrtoglavih 4250 eura.

image

Brad Pitt u neobičnom, ali vrl oskupom izdanju

COLEMAN-RAYNER/PROFIMEDIA

Trenirka dolazi iz limitirane kolekcije nastale u suradnji s britanskim umjetnikom i Bradovim dobrim prijateljem Thomasom Houseagom. Za odjeću sa svojim potpisom kaže da je: ‘‘nježna, sigurna i izrađena s Božjom energijom".

image
COLEMAN-RAYNER/PROFIMEDIA

Glumac je u statement trenirci viđen na izlazu iz jednog umjetničkog studija kako nosi hrpu knjiga o arhitekturi i ispija aromatiziranu mineralnu vodu iz limenke. S osmijehom je porazgovarao sa slučajnim prolaznicima kojima je i kratko pozirao te je sjeo u svoj Porsche Taycan Turbo S vrijedan 185 tisuća eura.

Linker
11. travanj 2024 12:34