Ilustracija - scena iz filma ”Vrag nosi Pradu”

 20THCENTFOX/COURTESY EVERETT COLLECTION
U UREDU

Glamur i strast začinjeni s dramom i malo arta: Vodimo vas u našu redakciju i predstavljamo dio ekipe

Da morate opisati svoje kolege samo jednom riječju, koliko biste dugo razmišljali? Ja sam se dobro zabavila razmišljajući tko bi u našoj redakciji bio drama, tko pravi predstavnik arta, a tko na dobrom tragu da postane - influencer...

Da morate opisati svoje kolege samo jednom riječju, koliko biste dugo razmišljali? Ja sam se dobro zabavila razmišljajući tko bi u našoj redakciji bio drama, tko pravi predstavnik arta, a tko na dobrom tragu da postane - influencer...

U kombinaciji iskustva, inspiracije, interesa i osobne karizme, svakog člana naše male zajednice krase drugačiji atributi - reklo bi se, svatko od nas je jedinstven, autentičan. I dok mi je na pitanje "Od čega si ti" bilo vrlo jednostavno odgovoriti za druge, kad sam trebala opisati samu sebe bilo je malo teže. Jedna riječ koja opisuje Anu Badurinu?

Ja bih rekla strast, i u redakciji i izvan nje. Kad radim temu koja me jako zanima, urednice su već unaprijed spremne na skraćivanje tekstova. Uvijek sam bila strastvena u svemu što sam radila, a osobito sam strastvena kada treba pričati - nesposobna sam tiho govoriti, a još manje se tiho smijati. Od svih tema najviše me zanima glazba, ona me pokreće i vraća u život, a najviše volim kad otkrijem nekog novog, čije vrijeme tek dolazi.

image

Ana Badurina

PRIVATNA ARHIVA

A da je dinamika naše redakcije zanimljiva otkrit će vam i ovi opisi nekoliko njezinih članova. Kao i svaki kolektiv i kod nas imamo osobu koja inspirira, onu koja unosi dramu i onu koja zrači samopouzdanjem.

VEDRANA - GLAMUR (GLAMOUR)

Naša glavna urednica s osmijehom Victorije Beckham, oličenje je stila i glamura. Ako misliš da postoji casual friday u uredu – njezin je uvijek malo više kul od tvojeg. Skokne do Pariza uživati u svijetu u koji zapravo pripada, a onda nam se vrati, postroji nas i kružeći po uredu traži komadiće „nečeg slatkog”. Ona je ikona stila, ukusa i čvrstih živaca.

image

Vedrana Čarapović Propadalo

RAJNA RAGUž

SRĐAN – DRAMA (DRAMA)

Gdje je kazalište, tu je Srki. Upoznat sa svakim romanom, predstavom i izložbom, Srki donosi dašak drame u našu malu zajednicu. Tu je za konceptualni intervju, dnevni haiku svojih osjećaja, ali i oštru kritiku društva – sve po potrebi. I dok svi mirišemo po njegovom parfemu, tu je, na centru prostorije da nas sve ujedini, nasmije i izruga.

image

Srđan Sandić

PRIVATNA ARHIVA

LIVIA - ZNATIŽELJA (CURIOSITY)

Tko će krasiti naše naslovnice, čija je priča – naša priča? Livia je tu da nas potakne na razmišljanje i razvoj velikih priča. Njezina filmska mašta i kreativnost otvara nam sve perspektive kroz koje možemo sagledati naše ideje i razgovore s našim sugovornicima. Znatiželja, istraživanje, oblikovanje – sve je to naša sanjiva i kreativna Livia.

image

Livia Čveljo

PRIVATNA ARHIVA

MIA – SAMOPOUZDANJE (CONFIDENCE)

Odvažna i odlučna, Mia je urednica koja tiho ali strogo zrači samopouzdanjem. Uvijek spremna za kritiku ali i pohvalu, ne odustaje dok ne uspije u svojoj namjeri da nam ugradi sposobnosti i vrijednosti koje njeguje u poslu. Standardi su tu da se poštuju, a Mia je tu da nam ih nacrta i ponovi koliko god je puta potrebno. Kada ju konačno umorimo od profesionalnosti, prepusti se kolektivnom smijehu i uživanju u Cockti, i svojoj salati, na vječitom detoxu.

image

Mia Buva

PRIVATNA ARHIVA

ROMANO – UMJETNOST (ART)

Umjetnički direktor, vizionar, stvaratelj - Romano je kist našem platnu. Uvijek nasmijan, a vječito fokusiran na ono što želi i na priče koje stvara kroz oči brojnih umjetnika i kreativaca kojima je okružen. Iza njega je bezbroj modnih scenarija i priča, a još toliko u pripremi. Uz vrećicu kiselih gumenih bombona, ništa mu ne može stati na put.

image

Romano Decker

RAJNA RAGUž

DIJANA – UTJECAJ (INFLUENCE)

Što je in, a što više ne vadimo iz ormara, koji komad vlada ove sezone i koja boja noktiju mora biti viđena na plaži – sve to i puno više dolazi od naše Dijane. Recenzije i razgovori o ljepoti, sve joj je u malom prstu. Spontano i po potrebi pretvara se u grafičkog dizajnera, što joj nitko ne želi oduzeti. Uvijek prva ranim jutrima, tiha, ali brzog prsta, Dijana je naš modni vodič i osobni influencer.

image

Dijana Šimunić

PRIVATNA ARHIVA

A ti? Od čega si ti? Koja riječ te najbolje opisuje? Sloboda? Drama? Snaga? Ritam? Karizma? Hrabrost? Ljubav? Definiraj koja te riječ najbolje opisuje i posegni za Cocktom s odgovarajućim natpisom. Naime, Cockta je predstavila bočice s različitim osobinama koje možete kupiti sami sebi da se podsjetite da ste hrabri, snažni ili pak kreativni, ali idealan su mali dar kada nekome želite poručiti da vam je inspiracija, da mislite da je snažan ili pak da najviše od svega volite to što je znatiželjan.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria x Cockta

Linker
24. rujan 2024 18:01