PRET A MARIER
Vrijeme za čaroliju

Zagrebački salon u kojem je i Diora Modrić pronašla vjenčanicu sve je popularniji među mladenkama. Pitali smo u čemu je tajna

U samo nekoliko mjeseci pozicionirao se pri samom vrhu popularnosti salona vjenčanica, a sestra proslavljenog nogometaša odlučila se za jednu od haljina iz njihova asortimana.

U samo nekoliko mjeseci pozicionirao se pri samom vrhu popularnosti salona vjenčanica, a sestra proslavljenog nogometaša odlučila se za jednu od haljina iz njihova asortimana.

Potraga za savršenom vjenčanicom jedna je od najvažnijih stvari u životu svake mladenke, a jedna od nezaobilaznih lokacija koju zbog toga posjeću je zagrebački salon Pret a Marier. Tamo je haljinu za svoje vjenčanje pronašla i sestra Luke Modrića, Diora Modrić koja se ovih dana u Zadru udala za svog odabranika Filipa Aleksića. Riječ je o romantičnoj haljini s motivima čipke i laganim rukavima od tila koje je mogla spustiti ili skinuti, uz koju je nosila dugački veo u kosi te jednostavnu ogrlicu i naušnice.

"Koliko smo se mi zabavljali i smijali na probama… Sretno ti čarobna djevojčice, bila nam je čast", stoji uz fotografije s Diorina vjenčanja koje su objavljene na njihovu profilu na Instagramu.

Prizore s vjenčanja objavio je i fotograf Marko Milas na svom profilu i podijelio dio bajkovite atmosfere iz Zadra.

Salon čije ime u prijevodu znači "spremna za udaju" svoja je vrata otvorio na proljeće i u samo šest mjeseci postao sinonim za vrhunsku kvalitetu, eleganciju i personalizirani pristup. "Naše vjenčanice su bile po cijeloj Hrvatskoj pa i van nje. Mladenke su dolazile iz Berlina, Zuricha, Beča, Dalmacije, Osijeka. Zaista se trudimo da svaka izađe s osmijehom bez obzira pronašle svoju vjenčanicu kod nas ili ne, njihov osmijeh smatramo najvećim uspjehom," rekli su nam iz salona koji je ekskluzivno predstavio couture Bliskog istoka prvi put u Hrvatskoj.

image

Pret a Marier

PRET A MARIER
image

Pret a Marier

PRET A MARIER
image

Pret a Marier

PRET A MARIER

Ponosni su zastupnici brenda Kim Kassas koji obožava i američka reality zvijezda Khloe Kardashian. Još jedan dragulj Bliskog Istoka je Julie Vino i svaka druga mladenka dolazi s fotografijom neke njihove vjenčanice. Tu je i Jaton Couture čije je sjedište u Australiji. Poznat po svojoj majstorskoj izradi i pažnji za detalje, brend nudi glamurozne haljine pa možemo razumjeti zašto ga favoriziraju Beyonce, Jennifer Lopez te Kylie Jenner. Uz to prvi su i jedini zastupnici u Hrvatskoj za Bertu Privee čija nova kolekcija dolazi na proljeće, a ponosni su i na novu suradnju sa španjolskim brendom Yolan Cris, čije vjenčanice od mješavine španjolske i francuske čipke stižu u prosincu.

image
PRET A MARIER/INSTAGRAM
image

Pret a Marier

PRET A MARIER

Među brojnim modelima postoji nekoliko favorita, a među najtraženijima trenutačno su one s detaljima čipke, kakvu je izabrala i Diora.

"Većina ih se odlučila za vjenčanice od čipke kakve mi osobno i preferiramo. Primjetili smo da sve vole imati pokrivene ruke pa ukoliko neka nema duge rukave, improviziramo s rukavima od tila, čipke, svile. Sve se dogovori prema želji i viziji mladenke", poručuju iz salona.

Linker
17. rujan 2024 16:56