Jessica Alba

 BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Look dana

Jessica Alba ponovno oduševila stylingom, evo komada kojima možemo "kopirati" njezin stil

Američka glumica i inače obožava nositi stylish kombinacije, a ovog puta odlučila se za ležerni outfit koji nas je osvojio na prvi pogled.

Američka glumica i inače obožava nositi stylish kombinacije, a ovog puta odlučila se za ležerni outfit koji nas je osvojio na prvi pogled.

Jessica Alba jedna je od onih koje nas rijetko kada razočaraju svojim modnim odabirom. Iako nije sklona pretjeranom eksperimentiranju i spajanju nespojivog, američka glumica zna kako pametno odabrati komade koji joj pristaju, a ujedno su u modi. I dok se na crvenom tepihu najčešće odlučuje za elegantne i ženstvene outfite, za streetstyle izdanja ipak radije bira minimalističke komade s prvenstvenim fokusom na udobnost. Osim toga, njezine modne kombinacije često nam mogu poslužiti kao savršena inspiracija, a ovog smo puta izdvojili njezin posljednji look. Naime, fotografi su je "uhvatili" u jutarnjoj šetnji Beverly Hillsom, a 42-godišnjakinja je pažnju plijenila chic stylingom.

image

Jessica Alba za jutarnju se šetnju odlučila za stylish modnu kombinaciju koju smo odlučili "iskopirati"

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Alba je nosila prugastu košulju za koju smo još na početku godine pisali kako je jedan od must have komada u našoj garderobi ove sezone, bijele hlače ravnog broja, niske retro tenisice, plavu kožnu torbu te neizostavne sunčane naočale. Kako bismo se najlakše inspirirali njezinim lookom, pronašli smo komade iz high street ponude kojima možemo "iskopirati" look slavne glumice čija modna izdanja i inače rado pratimo.

image

Zara prugasta košulja od popelina (22,95 eura)/Zara niske retro tenisice (25,95 eura)/Zara bijele hlače s pojasom (29,95 eura)/Zara sunčane naočale (39,95 eura)

ZARA
Linker
21. svibanj 2024 01:43