Đurđa Tedeschi

 JOHN PAVLISH
Kraljica stila

Đurđa Tedeschi zna kako biti glamurozna i u prozirnim kombinacijama

Kao velika ljubiteljica filmske umjetnosti, bivša sutkinja nije propustila Slano Film Days gdje je uživala u filmskim projekcijama na otvorenom.

Kao velika ljubiteljica filmske umjetnosti, bivša sutkinja nije propustila Slano Film Days gdje je uživala u filmskim projekcijama na otvorenom.

Umirovljena sutkinja Đurđa Tedeschi poznata je kao velika ljubiteljica umjetnosti, kulture i mode, a za koju je smisao još jednom nepogrešivo pokazala na događanju Slano Film Days.

Slano je proteklih nekoliko dana bilo mjesto filmskih razgovora, projekcija i brojnih neformalnih druženja, a razmjena iskustava i ideja imala je cilj da mladi redatelji, glumci i snimateljice, oslobođeni natjecateljskog pritiska, otvoreno razgovaraju o kreativnom procesu stvaranja filmova, svojim idejama i novim projektima i to s nekim od najvećih imena iz svijeta filma kao što su Oscarovci Alfonso Cuaron i Paweł Pawlikowski ili višestruko nagrađeni redatelji kao Ruben Ostlund i Michel Franco.

image

Đurđa Tedeschi

JOHN PAVLISH

U filmskim je projekcijama na otvorenom, u bajkovitom vrtu Ville Riva u Slanom uživala i Tedeschi, koja svojom energijom, ali i besprijekornim stylingom unese dašak glamura gdje god se pojavi. Za tu je priliku odabrala crnu prozirnu haljinu s uzorkom ispod koje je nosila crni bodi, a koje je iskombinirala s crnim šeširom, cipelama i torbicom. Druga modna kombinacija sastojala se od crne haljine i predimenzionirane mašne kojom je ukrasila kosu.

image

Đurđa Tedeschi i Goran Bogdan družili su se na Slano Film Days

JOHN PAVLISH

Đurđa je inače poznata po svojem jedinstvenom stilu, zbog kojeg privlači pozornost gdje god se pojavi. Iz kuće rijetko kada izlazi nedotjerana pa je fotografi obožavaju i često znaju uloviti na ulicama Dubrovnika, u kojem živi. Osim na Stradunu, najčešće je se može vidjeti na važnim kulturnim i modnim događajima koje ne propušta.

Linker
24. lipanj 2024 18:02