LOUIS VUITTON
Modne ikone

Od rivala do prijatelja: Rafael Nadal i Roger Federer zajedno u novoj kampanji za Louis Vuitton

Obojica se mogu pohvaliti zavidnim karijerama - Federer s 20 Grand Slam naslova i Nadal s 22 Grand Slam turnira i 14 pobjeda na French Openu.

Obojica se mogu pohvaliti zavidnim karijerama - Federer s 20 Grand Slam naslova i Nadal s 22 Grand Slam turnira i 14 pobjeda na French Openu.

Veliki suparnici na teniskom terenu, Rafael Nadal i Roger Federer, nedavno su zajedno snimili kampanju za modnu kuće Louis Vuitton. Teniski teren zamijenili su planinskim vrhovima Dolomita u Italiji i tako postali glavne zvijezde kampanje "Core Values" sa sloganom "Postoje putovanja koja se pretvaraju u legende".

Na tri tisuće metara visine, inspirativnom kampanjom koju je snimila fotografkinja Annie Leibovitz, ova dva teniska velikana dokazuju da osim rivalstva, postoji i prijateljstvo, a planinski vrhovi kao lokacija snimanja sjajno simboliziraju njihove uspjehe. Obojica se mogu pohvaliti zavidnim karijerama - Federer s 20 Grand Slam naslova i Nadal s 22 Grand Slam turnira i 14 pobjeda na French Openu.

"Na terenu smo se trudili da konstantno izazivamo jedan drugog zbog napretka u igri i osvajanja teniskih rezultata do kojih nikada ne bismo došli da nije postojalo rivalstvo između nas. Izvan terena naš odnos je evolvirao iz jakog rivalstva u jedno iskreno prijateljstvo koje se dogodilo jer imamo slične životne vrijednosti", rekao je Federer u objavi.

Nova kampanja odlično je uklopljena s karakterima tenisača koji su jednako ponosni na svoja postignuća u sportu, ali i izvan njega. Federer nosi klasični simbol Louis Vuittona, ruksak Monogram Christopher, a Nadal Monogram Eclipse.

"U karijeri sam postigao mnogo više nego što sam očekivao, ali najvažnije naslijeđe koje želim ostaviti generacijama koje dolaze je to kakav sam čovjek i koje vrijednosti su za mene prave", istaknuo je Nadal.

Nije novost da je Louis Vuitton uključio sportaše u svoje kampanje. Tako je 2022. godine modna kuća natjerala dva najveća nogometna rivala na surađivanje izvan terena, Cristiana Ronalda i Lionela Messija. Najnovija kampanja dijeli sličnu temu prikazivanja velikih suparnika i njihovog sportskog ponašanja izvan terena koje je preraslo u prijateljstvo te prije svega nosi sportsku, ali i životnu priču tenisača Rafaela Nadala i Rogera Federera.

Linker
22. lipanj 2024 12:21