AMINESS MAESTRAL HOTEL
Diljem Jadrana

Za savršeni ljetni odmor: Istražili smo top 5 obiteljskih hotela u Hrvatskoj koji će oduševiti i roditelje i djecu

Opuštajuća atmosfera, sigurno okruženje i brojni zanimljivi sadržaji savršen su recept za ljetni provod koji će roditeljima osigurati odmor, a djeci boravak pretvoriti u nezaboravnu avanturu.

Opuštajuća atmosfera, sigurno okruženje i brojni zanimljivi sadržaji savršen su recept za ljetni provod koji će roditeljima osigurati odmor, a djeci boravak pretvoriti u nezaboravnu avanturu.

Vjerujemo kako će se mnogi složiti s nama ako kažemo da su ljetovanja uz obalu jedna su od najljepših uspomena koje pamtimo iz djetinjstva. I dok jedni preferiraju apartmane, drugi se radije odlučuju na all-inclusive smještaj u hotelu. Ako i sami u skorije vrijeme planirate putovanje s djecom, obiteljski hoteli definitivno su odličan izbor. Opuštajuća atmosfera, sigurno okruženje i brojni zanimljivi sadržaji savršen su recept za ljetni provod koji će roditeljima osigurati potreban odmor, a djeci boravak pretvoriti u nezaboravnu avanturu koju će još dugo pamtiti. Upravo smo zbog toga odlučili izdvojiti nekoliko hotela u Hrvatskoj s kojima nećete pogriješiti odaberete li ih za svoj godišnji odmor s klincima.

1. Family Hotel Amarin Rovinj

Jedan od najmodernijih obiteljskih hotela u Hrvatskoj oduševljava svojim interijerom, eksterijerom, ali i sadržajem. Smješten na poluotoku četiri kilometra udaljenom od centra Rovinja, sadrži sve što je potrebno jednoj obitelji za godišnji odmor iz snova. Sa sveukupno 280 soba od kojih dio njih gleda na more, a dio na sam Rovinj, plaže oko hotela, kao i zabavni te edukativni programi jedinstvenog Amarin Kids Kluba nešto su što ovaj kompleks čini savršenom ljetnom destinacijom. Svi sadržaji i aktivnosti pomno su osmišljeni kako bi probudili dječju znatiželju, maštu i kreativnost, a na svakome koraku čeka ih nešto novo. Animacijski program podijeljen je u 4 dobne skupine, s pomno osmišljenim cjelodnevnim aktivnostima prilagođenima dobi djece, Amarin nudi i igrališta na otvorenom u uređenim mediteranskim vrtovima, znanstveni kutak, game room, kinodvoranu i druge sadržaje za djecu u zatvorenom. Tu su i bazeni za malu djecu i bebe na otvorenom i zatvorenom, wellness i spa tretmani za djecu, dječji fitness s opremom i programom vježbanja prilagođenim djeci. Sva oprema za bebu uključena je u cijenu i može se dobiti na zahtjev, a požele li roditelji "pobjeći" od užurbane svakodnevice s djecom hotel nudi i 24-satnu uslugu privatnog babysittinga uz najavu i nadoplatu.

image
FAMILY HOTEL AMARIN
image
FAMILY HOTEL AMARIN
image
FAMILY HOTEL AMARIN

2. Falkensteiner Club Funimation Borik

Mediteranski štih, mnogo zanimljivih aktivnosti, prostrani vodeni svijet, unutarnji bazen, prekrasna uvala za plivanje... Sve ćemo to pronaći ako ovog ljeta posjetimo ovaj all inclusive obiteljski hotel u Zadru. U Falkensteiner Clubu Funimation Borik gostima se nudi raznoliki zabavni i sportski program, kao i vlastiti ekskluzivni Thalasso & SPA centar. Za one najmlađe organizirano je i profesionalno čuvanje djece te animacija, dok roditelji za to vrijeme mogu odmoriti.

image
FALKENSTEINER CLUB FUNIMATION BORIK
image
FALKENSTEINER CLUB FUNIMATION BORIK

3. Valamar Girandella Maro Suites Rabac

Ako ste u potrazi za savršenim obiteljskim odmor uz more, Girandella Maro Suites nudi prostrani smještaj u okruženju guste borove šume u šarmantnom Rapcu u Istri. Ovaj resort namijenjen je za obitelji s djecom svih uzrasta, pritom nudeći raznovrsne sadržaje u neposrednoj blizini i prekrasnim pogledom na more. Osim njihove bogate all-inclusive ponude, imaju i čuvanje djece, školu plivanja, brojne poligone te grijane unutarnje i vanjske bazene.

image
VALAMAR GIRANDELLA MARO SUITES
image
VALAMAR GIRANDELLA MARO SUITES

4. Aminess Novigrad Maestral Hotel

Elegantni hotel Aminess Maestral u Novigradu krasi udoban smještaj na korak od šljunčane plaže. Idealna je destinacija za obitelji koje se ovog ljeta žele odmoriti bavljenjem svojim omiljenim sportom, opuštanjem u moru ili wellness centru te uživanju bogatoj gastronomskoj ponudi. Djeca će imati priliku uživati u kreativnim aktivnostima pod budnim okom animatora u Miramí Fun Factoryju, dok se roditelji opuštaju u wellness centru.

image
AMINESS MAESTRAL HOTEL
image
AMINESS MAESTRAL HOTEL
image
AMINESS MAESTRAL HOTEL

5. Aminess Lišanj Family Hotel

Na jednoj od najboljih morskih lokacija u Novom Vinodolskom, Aminess Lišanj Family Hotel već je nekoliko godina jedna od omiljenih destinacija za obitelji s djecom. I to s razlogom jer, kao što i sami kažu, djeca su u ovom kompleksu uistinu VIP gosti. S nekoliko igraonica, bazenom, kinom i izvrsnim animacijskim programom, ovo je hotel koji ispunjava sve dječje želje, dok se roditelji za to vrijeme mogu opuštati kraj bazena, na plaže ili u SPA centru.

image
AMINESS LIŠANJ FAMILY HOTEL
image
AMINESS LIšANJ FAMILY HOTEL
image
AMINESS LIŠANJ FAMILY HOTEL
Linker
30. lipanj 2024 11:10