Limitirana edicija Gloria + Delicije u prodaji je od 21. ožujka.
Kuhanje je kao ljubav - ili u to uđite punim srcem ili se nemojte time baviti, kaže stara poslovica, s kojom se slažu i sugovornici iz našeg proljetnog broja: chef Mate Sučić čija je konoba Campanelo u Dalmatinskoj zagori postala hot spot za sve ljubitelje visoke gastronomije, Dominka Juzbašić koja je svoju ljubav prema okusima i mirisima Hvara prenijela u vege kuharicu posvećenu tom otoku i TV voditeljica Anja Alavanja Viljevac koja i svojoj djeci i gledateljima pokušava usaditi ljubav prema zdravim obrocima. Da treba jesti što zdravije i raznovrsnije te svome nepcu nuditi što različitije okuse slažu se plesna koreografkinja Larisa Lipovac i njezin životni partner, DJ i grafički dizajner Hrvoje Jelinčić, koji su jedno drugome otvorili neke nove gastro svjetove: on je nju natjerao da promijeni mišljenje u vezi dotad joj mrskog variva od poriluka, a ona njega potaknula da češće uživa u azijskim specijalitetima.
Novi broj Delicija vrvi zanimljivim sugovornicima i temama, a radeći ga i mi smo se sjajno proveli, pogotovo na radionici čokolade održanoj u zagrebačkom kaiću A most unusual garden, na kojoj smo napravili vlastite table i napunili ih omiljenim dodacima. Dok neki ne mogu izdržati a da je ne pojedu čitavu, zagrebačka arhitektica i floristica Boška Bahtijarević kaže da joj je jedna kockica čokolade sasvim dovoljna da zadovolji potrebu za slatkim, jer je oduvijek više "slani tip". Očarala nas je svojim artičokama s bobom, graškom i špekom, ali i kuhinjom na kojoj bi joj mnogi pozavidjeli. Na kraju smo se baš svi - i ljubitelji slanog i fanovi slatkog - složili da se o ukusima - ne raspravlja.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....