Gwyneth Paltrow

 INSTAGRAM
Kozmetika u fokusu

Gwyneth Paltrow ispunila je želje obožavatelja: Pokazala je što sve drži u hladnjaku

Najprije je objavila da će se povući s društvenih mreža, a nakon toga pustila pratitelje u svoj dom, odnosno otkrila im što sve drži u svojem hladnjaku - mnogi su razočarani jer im je "preobičan".

Najprije je objavila da će se povući s društvenih mreža, a nakon toga pustila pratitelje u svoj dom, odnosno otkrila im što sve drži u svojem hladnjaku - mnogi su razočarani jer im je "preobičan".

Svjetske zvijezde često s nama dijele sadržaje svojih hladnjaka, a posljednja među njima je Gwyneth Paltrow koja je prije svega nekoliko dana objavila kako se povlači s društvenih mreža kako bi poradila na svojoj "prisutnosti". Za Instagram reels svog brenda Goop otvorila je vrata svog hladnjaka i pokazala što se u njemu nalazi. Turu započinje objašnjavajući da su razlog snimanja ovog videa njezini pratitelji koji je često pitaju „što se nalazi u njenom hladnjaku”. Koliko je u tome istine, a koliko promocije brenda čije proizvode vidimo odmah na početku videa, morat ćete procijeniti sami.

Iskrena je Gwyneth barem u tome da je, prije negoli su kamere došle u njezinu kuhinju, dotjerala police i ladice, ali da je sadržaj ostao isti kakav je i inače. Tako imamo priliku vidjeti da su gornje dvije police njezinog hladnjaka rezervirane isključivo za pića među kojima se nalaze čajevi, tonik, mineralna voda te, kako se čini, boce obične vode te kokosova voda koju njezini sin Moses voli piti. Uz različite vrste pića, Paltrow je otkrila da se u njezinom hladnjaku nalaze i razne vrste mlijeka među kojima su kravlje mlijeko, bademovo i zobeno mlijeko, ali i punomasno vrhnje. Tijekom videa otkrila je i kako voli jogurt od kokosa te da i ona u hladnjaku čuva posudice i vrećice ostataka od prošlih obroka. Mnogi pratitelji pomalo razočarano su komentirali kako su očekivali "više", odnosno kako im je sadržaj hladnjaka pomalo običan što zaista nije uobičajeno za Gwyneth.

Potom je prešla na kozmetiku. Otkrila je svoj trik da čuvanje maski i krema za područje oko očiju osigurava efekt hlađenja kod nanošenja koji potom pomaže pri smanjenju oteklina. Pokazala je i peptidni serum koji koristi ujutro i uvečer i za koji kaže da je nevjerojatan, hidratantnu kremu i gua sha kamen kojim masira lice.

Zanimljivo je i da je Gwyneth nedavno na Airbnb-u ponudila jedinstveno iskustvo boravka u gostinjskoj kuću na njenom imanju u Montecitu, u Kaliforniji. Za tu je potrebu također snimila video u kojem je pokazala kuću koju daje u najam te dala mogućnost gostima da se pridruže njoj i suprugu Bradu Falchuku na večeri. Osim toga, odabranim će gostima ponudit razne i aktivnosti: vođenu meditaciju, spa dan, obrok inspiriran Goopom i priuštiti im "ultimativni Goop retreat". Doduše, rezervirati se može samo jedno noćenje.

Linker
27. travanj 2024 09:16