Novi hit

Novi blagdanski hit film: Svi hvale Netflixovu komediju i Lindsay Lohan u glavnoj ulozi

Na Netflixu kreće romantična komedija koja bi mogla postati novi omiljeni blagdanski film.

Koliko ste puta pogledali Zapravo ljubav ili Ljubav i praznici ili čak Bridget Jones uoči Božića? To ne znači da ih i ove godine nećemo pogledati opet, barem jednom do dva puta. No čini se da ćemo od ove godine repertoar omiljenih božićnih romantičnih komedija proširiti za još jedan naslov - 7.

Nakon što su stigle prve kritike filma Falling for Christmas, može se reći da se Lindsay Lohan zaista vratila i to u punom sjaju. S emitiranjem kreće božićna komedija u kojoj osim što Lohan tumači glavnu ulogu radila je i kao izvršna producentica ovog Netflixovog filma.

"Nacionalno blago Jennifer Lopez dala nam je nastup dostojan Oskara kao egzotična plesačica u drami Hustlers iz 2019., a 2022. Lindsay Lohan dala nam je svoj najbolji rad nakon godina i godina, u prazničnoj romantičnoj komediji Falling for Christmas", uvodne su riječi hvalospjeva i kritike objavljene na portalu Indiewire.

Film se na Netflixu počinje prikazivati u četvrtak 10. studenog, taman da probudi božićni duh i predstavi omiljenu Lindsey u punom sjaju.

image

Lindsay Lohan na premijeri filma

BRYAN BEDDER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Falling for Christmas ima dovoljno jednostavnu radnju, da bi bila pitka komedija: Lohan je Sierra, hotelska nasljednica (kritičare neodoljivo podsjeća na miks njene dobre prijateljice Paris Hilton i nje same), koja ima zlatno srce i garderobu vrijednu poput rudnika dijamanata. Nakon što je njen dečko, influencer (glumi ga George Young) zaprosi, Sierra doživi skijašku nezgodu, a nju koja je u nesvijesti spašava lokalac Jake (Chord Overstreet). On je samohrani otac i vlasnik bed-and-breakfast odmorišta, a upravo je odbio Sierrinog oca mogula (Jack Wagner) koji mu je nudio zajam.

Sierra nakon nezgode ima amneziju, nazove se Sarah, sprijatelji se s Jakeovom kćeri (Olivia Perez) i dragom svekrvom (Alejandra Flores) dok usput otkriva pravo značenje Božića.

image

Plakat filma ‘Falling for Christmas‘

BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Zvuči kao božićni film koji čekamo već desetljeće, ako ne i više, a još ako se zna da glavnu ulogu nosi očaravajuća Lindsay koja je, ako je suditi prema kritikama, ponovno u naponu snage i nosi cijeli film.

U filmu Lindsay, odnosno Sierra i pjeva. Božićni klasik "Jingle Bell Rock” lik nasljednice otpjevao je uz radio, a svi obožavatelji Mean Girls prepoznat će ovu pjesmu, kojom je glumica odala počast svojoj legendarnoj ulozi. Lohan je svoju verziju pjesme pustila prije premijere filma.

Linker
12. travanj 2024 22:07