Unchained

Mimi Šerbedžija predstavila i svoju drugu pjesmu: svestrana glazbenica oduševljava talentom

Mlada umjetnica predstavlja novu pjesmu ‘Unchained‘, a uz prateći video spot najavljuje izlazak istoimenog debi EP-a.

Mimi Šerbedžija ili umjetnički Eliot Alma predstavlja novi singl Unchained, uz prateći video spot, kojim najavljuje skorašnji izlazak istoimenog debi EP-a. Kćer poznatih filmskih i kazališnih umjentika - Rade Šerbedžije i redateljice Lenke Udovički, kako je nešto ranije najavila, ozbiljno je krenula sa svojom glazbenom karijerom.

Osim što predstavlja svoju drugu pjesmu Mimi tj. Milica ima svoje prste i u režiranju pratećeg videa. Naime, spot je snimljen u Velikoj Britaniji pod redateljskom palicom Milice Šerbedžije, Conrada Magana i Keire Johnson.

image

Mimi Šerbedžija

PRESS

Glazbu i tekst za Unchained također potpisuje Milica Šerbedžija, a aranžmane i produkciju Finn Howells.

Nakon što se s najavnim singlom "Eliot And I“ predstavila kao novo ime na kantautorskoj sceni, Eliot Alma uz novu pjesmu “Unchained” najavljuje i istoimeno prvo EP izdanje čiji je izlazak zakazan za 21. studenog.

image

Eliot Alma umjetničko je ime Milice Šerbedžije

PRESS

Mimi je kreirala lik, Eliot Almu, kroz koju će predstaviti pjesme koje govore o njenim najintimnijim i najiskrenijim mislima, osjećajima i životnim iskustvima. EP, sastavljen od šest pjesama, producirao je Finn Howells, a svu glazbu i tekstove napisala je Mimi. Pjesme su snimljene u Eve studiju u Manchesteru, odmah nakon što je Mimi diplomirala na "Paul McCartney‘s Institute For Performing Arts“ u Liverpoolu.

Linker
17. travanj 2024 01:43