ALEKSANDAR MILUTINOVIĆ
LUKSUZ S DUŠOM

Ovo čarobno mjesto u pitoresknoj Savudriji pruža jedinstveni odmor za sve generacije

Pobjegnite od užurbanosti i stresa, ugodite si na razne načine i otkrijte čari prekrasne Istre.

Pobjegnite od užurbanosti i stresa, ugodite si na razne načine i otkrijte čari prekrasne Istre.

Smješten u pitoresknoj Savudriji, na tromeđi Hrvatske, Slovenije i Italije, PETRAM RESORT & RESIDENCES nudi savršenu kombinaciju luksuza, kulture i gastronomije. Goste očekuju jedinstveni doživljaji u ovom čarobnom kutku Istre, među ostalim i zahvaljujući najvećem krovnom infinity bazenu u Europi. Ondje se možete opuštati, a istodobno uživati u spektakularnom pogledu na Piranski zaljev i snježne vrhove Dolomita te u rooftop baru kušati osvježavajuće koktele i lagane zalogaje.

image

Goste oduševljava i najveći krovni infinity bazen u Europi

PROMO

Jela su spoj modernog kulinarstva i tradicionalnih okusa pa su na meniju autentična istarska jela - svježi plodovi mora, tartufi, pršut... Petram Resort & Residences ima aparthotel sa 179 premium apartmana i 55 luksuznih vila s privatnim garažama, sobama za osoblje te 24-satnom concierge službom. Spajaju vrhunski dizajn, inovativni koncept i održivu gradnju, što je suvremenim putnicima izuzetno važno. Opustite se u wellness centru s različitim masažama, tretmanima za lice i tijelo, saunama i jacuzzijima. Korporativnim klijentima osigurana je kongresna dvorana te dodatni sadržaji kao što su golf i teniski tereni, savršeni za evente, sastanke ili team building.

image
ALEKSANDAR MILUTINOVIĆ

Najmlađima je namijenjen prekrasan dječji park u resortu - sigurno i poticajno okruženje uz raznovrsne kreativne i edukativne aktivnosti, igre na otvorenom te programe animacije. Uz stalnu ponudu, u Petram Resort & Residences se organiziraju tematske večeri, degustacije vina i kulinarske radionice koje gostima omogućuju dublje razumijevanje istarske kulture i tradicije.

Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria x Petram Resort & Residences

Linker
29. lipanj 2024 15:03