MAX/PLANET/PROFIMEDIA
Noviteti

Za sve ljubitelje streaming servisa: Imamo popis serija i filmova koje ne smijete propustiti u svibnju

Od romantičnih komedija, preko trilera, novih sezona nagrađivanih serija pa sve do drame koja se temelji na bestselleru New York Timesa. Sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe...

Od romantičnih komedija, preko trilera, novih sezona nagrađivanih serija pa sve do drame koja se temelji na bestselleru New York Timesa. Sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe...

The Idea Of You (Prime Video)

U središtu filma je lik Solène, koju igra Anne Hathaway, 40-godišnja samohrana majka koja započne neočekivanu vezu s 24-godišnjim Hayesom Campbellom (tumači ga Nicholas Galitzine), pjevačem svjetski popularnog benda August Moon. Solène kreće na putovanje s kćeri tinejdžericom na Coachellu i tamo slučajno upoznaje Hayesa s kojim odmah doživi nevjerojatnu kemiju. Ipak, nedugo zatim Hayesin status superzvijezde počne predstavljati velike izazove za njihovu vezu, a Solène shvaća da bi život pod svjetlima reflektora mogao biti teži nego što je očekivala. Radnja je temeljena na istoimenoj knjizi autorice koja je glavnu mušku ulogu bazirala na životu Harryja Stylesa kojeg glumi zvijezda hit filma Red, White & Royal Blue, a na Prime Video stiže 2. svibnja.

A Man in Full (Netflix)

Ova mini serija temelji se na bestselleru New York Timesa Toma Wolfea. U središtu radnje je nekretninski mogul iz Atlante Charlie Croker kojeg igra Jeff Daniels. Nakon što se suoči s iznenadnim bankrotom sukobljavaju se politički i poslovni interesi dok on brani svoje carstvo od onih koji pokušavaju iskoristiti njegov pad. Uz Danielsa jedna od glavnih uloga pripala je i Diane Lane. Serija koju je kreirao David E. Kelley, a režirali Regina King i Thomas Schlamme, na Netflix stiže 2. svibnja.

Hacks, 3. sezona (HBO Max)

Novi nastavak nagrađivane serije vraća se 2. svibnja. Treća sezona ima ukupno devet epizoda, a emitirat će se po dvije epizode svaki tjedan, sve do finala sezone 30. svibnja. U seriji igraju Jean Smart, Hannah Einbinder, Paul W. Downs i Megan Stalter, radnja prati legendarnu komičarku Deborah Vance dok uživa u uspjehu svog hit stand-up specijala godinu dana nakon rastanka s bliskom suradnicom Avom. U međuvremenu, Ava (Einbinder) traži nove prilike u Los Angelesu.

Unfrosted: The Pop-Tart Story (Netflix)

Ovaj film redateljski je debi slavnog komičara Jerryja Seinfelda, a u uz to preuzeo je i glavnu ulogu. Film otkriva pozadinu nastanka jedne od najpopularnijih američkih slastica – Pop-Tarta. Radnja je smještena u Michiganu 1963. godine, godinu prije nego što su Pop-Tarts stigli na police trgovina. Uz Seinfelda, u filmu glume Melissa McCarthy, Amy Schumer i Hugh Grant, a komedija na Netflix stiže 3. svibnja.

Mother of the Bride (Netflix)

Brooke Shields, Benjamin Bratt, Miranda Cosgrove i Chad Michael Murray, velika su glumačka imena koja su se okupila u novoj Netflixovoj romantičnoj komediji koja stiže 9. svibnja. Lanina (Shields) kći Emma (Cosgrove) vraća se iz inozemstva i otkriva da se udaje na Tajlandu i to za mjesec dana. Stvari postaju još kompliciranije kada Lana sazna da je muškarac koji je zarobio Emmino srce zapravo sin čovjeka koji je slomio njezino prije mnogo godina.

Bridgerton, 3. sezona – Prvi dio (Netflix)

Četiri epizode treće sezone ove popularne serije na Netflix stižu 16. svibnja. U središtu pozornosti ovaj su put Penelope Featherington i njezina dugogodišnja simpatija, svjetski putnik Colin Bridgerton. Nove anegdote omiljenih likova gledatelji jedva čekaju, a to potvrđuje i prašina koja se podigla na društvenim mrežama nakon što je objavljen trailer koji prikazuje vruće scene Colina Bridgertona. Tumači ga miljenik publike Luke Newton, dok simpatičnu Penelope utjelovljuje Nicola Coughlan. Drugi dio serije stiže u lipnju.

The Beach Boys (Disney +)

Na Disney+ 24. svibnja stiže dokumentarac o jednom od najvećih bendova - The Beach Boys. Film prati bend od skromnih obiteljskih početaka i sadrži nikad prije viđene snimke i potpuno nove intervjue s članovima benda i drugim osobama iz glazbenog svijeta.Dokumentarac je predstavljen jednostavno kao slavlje legendarnog benda koji je revolucionirao pop glazbu, i kultnog, harmonijskog zvuka koji su stvorili i koji je oživio kalifornijski san čime su osvojili generacije obožavatelja, i one generacije koje tek slijede. Za film govore Brian Wilson, Mike Love, Al Jardine, David Marks i Bruce Johnston, a od ostalih legendarnih glazbenika tu su Lindsey Buckingham, Janelle Monáe, Ryan Tedder i Don Was. Carl i Dennis Wilson, prvotni članovi, također govore o zvjezdanom putu. Režiju potpisuju Frank Marshall i Thom Zimny, a scenarij je napravio Mark Monroe.

Eric (Netflix)

Benedict Cumberbatch ponovno rješava misterije, a ovaj put se radi o trileru koji prati lutkara Vincenta čiji 9-godišnji sin nestaje na putu do škole. Očajan otac bori se svojim demonima na ulicama New Yorka 1980-ih tragajući za sinom i pri tome postaje opsjednut sinovim crtežima plavog čudovišta - Erica. Kratka serija ima svega šest epizoda, a na Netflix stiže 30. svibnja.

Linker
08. svibanj 2024 11:22