Press Poliklinika Sinteza
priprema za ljeto

Kako se Tatjana Jurić obračunala s dlačicama na tijelu

Kao velika poklonica laserske tehnologije, naša voditeljica jednom godišnje odlazi na anti-aging tretmane za kožu lica, te jednom godišnje na Primelase by Sinclair - kojem je dovoljno 45 minuta za epilaciju cijelog tijela.

Kao velika poklonica laserske tehnologije, naša voditeljica jednom godišnje odlazi na anti-aging tretmane za kožu lica, te jednom godišnje na Primelase by Sinclair - kojem je dovoljno 45 minuta za epilaciju cijelog tijela.

Uklanjanje dlačica svojevrstan je ultimatum moderne njege; gnjavaža koju dobrovoljno odradimo u ime ljepote i higijene. Iskušavajući razne metode, mnogi nisu posve zadovoljni ni s jednom od njih jer rezultati prekratko traju i(li) koža preburno reagira na depilaciju. Postoji li uopće idealno rješenje - minimalno zahtjevno, a maksimalno učinkovito, ugodno i dugotrajno? Tatjana Jurić na to odgovara jednom riječju - laser! Poznata radijska i televizijska voditeljica kaže da je zahvaljujući laserskoj epilaciji zaboravila na probleme s kojima se inače često suočavamo u obračunu s dlačicama. "Još od tinejdžerskih dana jednostavno sam se držala britvice. Jednom sam probala egipatsku depilaciju šećernom pastom, ali koža mi je vrlo neugodno reagirala. Vratila sam se britvici, sve dok prije nekoliko godina nisam otkrila lasersku epilaciju. Budući da zbog posla imam puno snimanja i raznih drugih događanja, pravo je olakšanje što više ne moram razmišljati trebam li se depilirati. Uvijek sam spremna", kaže Tatjana koja kožu održava besprijekorno glatkom u zagrebačkoj poliklinici Sinteza Skin Clinic pomoću lasera Primelase by Sinclair. Riječ je o najjačem diodnom laseru na svjetskom tržištu za trajnu eliminaciju dlačica na cijelom tijelu: nogama, bikini zoni, podlakticama, pazusima, nadusnicama...

image
Press Poliklinika Sinteza
image

Laserska zraka iz aplikatora dopire do korijena dlačice, gdje se u kontaktu s melaninom pretvara u toplinu koja oštećuje korijen - a to uzrokuje otpadanja dlačica i sprečava ponovni rast

Press Poliklinika Sinteza

Uređaj Primelase by Sinclair izuzetno je moćan, a ipak nježan, pa se dlačice mogu skinuti brzo i bezbolno. Tretman se provodi tako da se aplikator uređaja prisloni na područje kože s kojega želimo ukloniti dlačice. Laserska zraka precizno dopire do njihova korijena, gdje se u kontaktu s melaninom (prirodnim pigmentom koji dlačicama daje boju) svjetlost iz lasera pretvara u toplinu koja oštećuje korijen - što uzrokuje otpadanje dlačica te sprečava njihov ponovni rast. Postupak se provodi nekoliko puta zaredom, u razmacima od otprilike mjesec dana. Točan broj tretmana ovisi o strukturi i gustoći dlačica, a obično je potrebno šest tretmana za optimalne rezultate. "Već nakon prvog tretmana primijetila sam da je dlačica znatno manje i da sporije rastu, a sa svakim sljedećim tretmanom sve više su nestajale. Čak i ako se ponegdje iznova pojave, puno su tanje, mekše i slabo vidljive. Stoga mi je dovoljno da po potrebi obavim laserski tretman jednom godišnje", navodi Tatjana, dodajući da se uređajem Primelase by Sinclair može tretirati cijelo tijelo u samo 45 minuta. "Današnja laserska tehnologija toliko je napredna da je pogodna čak i za osjetljivu i reaktivnu kožu poput moje. Osim epilacije, laser mi se pokazao najboljim rješenjem i u njezi lica. Jednom godišnje idem na revitalizirajuće tretmane Xlase Plus, koji potiču stvaranje kolagena i elastina, što mi je prava blagodat za ten. Ukratko, “uronim” u laser kad god mogu", kaže Tatjana.

Posebna ponuda u Sinteza Skin Clinic

Kontaktirajte nas na broj telefona +385 1 5005 970 ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i saznajte kada možete ostvariti posebnu pogodnost i 50% popusta na sve pakete laserske epilacije.

Kao još jednu veliku prednost lasera Tatjana ističe to što je strogo kontroliran i izuzetno prilagodljiv. U poliklinici Sinteza Skin Clinic lasersku epilaciju provode educirane medicinske kozmetologinje. Uređajem Primelase by Sinclair mogu se tretirati svi fototipovi kože, tijekom cijele godine. Tretman je ugodan i bezbolan zahvaljujući posebnoj tehnologiji hlađenja kože. Najbolji rezultati postižu se kod osoba svjetlije puti i tamnih dlačica, dok ova metoda ne djeluje na svijetle i sijede dlačice jer one ne sadrže pigment melanin za koji se svjetlost veže. Laserska epilacija Primelase by Sinclair ne zahtijeva nikakav poseban proces oporavka niti je potrebna specijalna njega. Najnormalnije se možete vratiti svojim uobičajenim dnevnim aktivnostima, a dlačicama nema više ni traga.


Sadržaj nastao u suradnji sa Sinteza Skin Clinic

Linker
21. lipanj 2024 11:16