Dvostruka sreća

Splitsko vjenčanje poznate "šefice" IN Magazina: za tri mjeseca stiže i prinova!

Nekadašnja novinarka, a danas jedna od urednica popularne showbiz emisije na Novoj TV Svjetlana Matić u rodnom se Splitu udala za Zagrepčanina Dalibora Koljenika. Trudna mladenka blistala je u vjenčanici domaćeg dizajnera.

Uz stihove jedne od najljepših ljubavnih pjesama Olivera Dragojevića Sreća je tamo gdje si ti Splićanka Svjetlana Matić u subotu poslijepodne izrekla je sudbonosno "da". Dnevna urednica showa IN Magazin na Novoj TV, na dobro i zlo zavjetovala se zagrebačkom menadžeru zaposlenom u građevinskom sektoru u kojeg se zaljubila prije dvije godine.

Prema Svjetlaninoj želji najromantičniji dan u njezinom životu bilo je tipično splitsko vjenčanje. Crkveni obred održan je u katedrali svetog Duje, a Oliverovu pjesmu mladencima je otpjevala Lorena Bućan.

image

Par se vjenčao u katedrali svetog Duje u krugu najbližih prijatelja i obitelji.

VLADIMIR DUGANDZIC CROPIX

"Kao rođena Splićanka uvijek sam govorila da ću se udati u svetoga Duje jer se nalazi na najljepšoj lokaciji u Splitu, na samom Peristilu. Domjenak dobrodošlice goste je čekao u obližnjem hotelu, a za svadbenu večeru smo rezervirali restoran Zona u sklopu gradskog parka Zvončac", ispričala je po izlasku iz crkve sretna mladenka za naš web, koji je jedini dobio "pozivnicu" za vjenčanje.

image
VLADIMIR DUGANDZIC CROPIX

Svjetlana i njezin suprug na svoju su svadbu pozvali samo najužu rodbinu i prijatelje među kojima je bio i omiljeni splitski reporter In Magazina Hrvoje Krolo, a za kumove su odabrali prijatelje iz djetinjstva.

"I Dalibor i ja smo za svjedoke na vjenčanju željeli ljude koje takoreći poznajemo cijeli život. Druga nam je želja bila da imamo intimno slavlje, samo s obitelji i uskim krugom prijatelja", povjerila nam je Svjetlana, zbog koje su mnogi zasuzlili ispred crkve. Naime, plavokosa mladenka u šestom je mjesecu trudnoće, a vjenčanica domaćeg dizajnera Ivana Alduka stajala joj je kao salivena.

image

Za kumove su odabrali dugogodišnje prijatelje.

VLADIMIR DUGANDZIC CROPIX

"Termin poroda mi je u kolovozu. Drugo stanje podnosim super te se čak nisam ni previše udebljala. Dobila sam 6, 7 kilograma tako da namjeravam cijelu noć plesati ", rekla nam je kroz smijeh Svjetlana.

Ushićena mladenka povjerila nam je i da nosi sina te da je njezina i Daliborova ljubavna priča počela prije dvije godine u Zagrebu.

image

VLADIMIR DUGANDZIC/CROPIX
image

VLADIMIR DUGANDZIC/CROPIX

"Već smo odabrali i ime, no želimo da još neko vrijeme bude naša slatka tajna. Naravno, nakon vjenčanja se vraćamo u Zagreb u kojem ja živim još od studija", dodala je dnevna "šefica" popularne showbiz emisije.

image

VLADIMIR DUGANDZIC/CROPIX
image

VLADIMIR DUGANDZIC/CROPIX

Svjetlanino splitsko vjenčanje nije samo obilježila dvostruka sreća zbog skorašnjeg dolaska sinčića, nego i jedan neobičan detalj. Kako su se ona i njezin "friški" suprug našalili, prvi su mladenci koji su na medeni mjesec išli uoči vjenčanja.

"Zbog mog stanja bračno smo putovanje, odnosno "babymoon", odradili prije. Bili smo u Italiji, a nakon poroda nadamo se organizirati svadbenu feštu za sve naše prijatelje", kazala nam je Svjetlana.

Čitajte i: DUJE ĆALETA CAR PO DRUGI ĆE PUT IZREĆI SUDBONOSNO ‘DA‘: DONOSIMO DETALJE RASKOŠNOG SLAVLJA!

Linker
15. travanj 2024 14:07