BILJANA BLIVAJS CROPIX
Pohvalila se

Kao prava diva: Danijela Martinović osvanula na Instagramu svjetski poznatog modnog brenda

Jedna od omiljenih hrvatskih pjevačica obukla je haljinu svjetski poznatog brenda Hervé Léger, a njen stajling primijetila je i sama modna kuća.

Jedna od omiljenih hrvatskih pjevačica obukla je haljinu svjetski poznatog brenda Hervé Léger, a njen stajling primijetila je i sama modna kuća.

Na Instagramu poznate francuske modne kuće Hervé Léger koju prati više od 373 tisuća ljudi iz gotovo cijelog svijeta u četvrtak je u jednoj od objava osvanula splitska pjevačica Danijela Martinović. Poznati francuski modni brend fotografiju naše glazbenice objavio je kako bi se pohvalio svojim modelom haljine u kojem je Danijela zablistala. "Idete negdje?", tek su kratko napisali u opisu fotografije na kojoj pozira nasmiješena 52-godišnjakinja.

Danijela je ovu hvale vrijednu crnu haljinu naziva Ruched Nylon Peplum Gown odjenula za event udruge Marra Altrui koja podiže svijest o borbi protiv raka dojke. Romantična, skulpturalna haljina sa srcolikim dekolteom, debljim naramenicama i duljinom do pola lista predivno prati Danijelinu liniju tijela i odlično izgleda u kontrastu s njezinom plavom kosom, stiliziranom u mekane uvojke. Pjevačica je look dodatno podigla smokey eye tehnikom na očima i svijetlim ružem te decentnom torbicom i nakitom.

Brend Hervé Léger krajem 20. stoljeća osnovao je dizajner Hervé Peugnet koji je tijekom svoje karijere surađivao i sa Chanelom, a najpoznatiji je po svojim bondage haljinama. Nema žene koja početkom dvijetisućitih nije sanjala o haljinama i suknjama s potpisom Hervé Légera, a Danijelina stilistica Barbara Repe odlučila je pjevačicu odjenuti u njihovu haljinu što se pokazalo kao pun pogodak.

image

Crna haljina Ruched Nylon Peplum Gown pravi je hit među ljubiteljicama ovog brenda

Herve Leger

Njihovom se objavom pohvalila i sama Danijela podijelivši ju na svom Instagram profilu. Pritom se zahvalila cijelom timu koji je sudjelovao u osmišljavanju stajlinga i modnoj kući na objavi.

„Drago mi je da je naš rad prepoznat i na svjetskoj razini.. Hvala mojoj dragoj Barbari Repe na stylingu i hvala Hervé Léger na objavi", napisala je Danijela. Splitska pjevačica s Barbarom Repe već dugo surađuje, a upravo je ona zaslužna za Danijelin modni ‘zaokret‘ koji se dogodio nakon što je Danijela Martinović postala članica žirija HRT-ova showa ‘Zvijezde pjevaju‘ u kojem se pojavila u brojnim odvažnim i upečatljivim kreacijama za koje je dobila brojne komplimente. Inače, Barbara Repe modnu scenu nedavno je oduševila i svojom prvom kolekcijom stylish i unikatnih torbica.

Linker
26. travanj 2024 00:15