emily i irina

 PROFIMEDIA/GLORIA EDIT
Futuristička moda

Kao iz Matrixa: Emily Ratajkowski i Irina Shayk znaju kako nositi kožne komade od glave do pete

Poznate manekenke oduševile su modnim kombinacijama za koje kao da su obje pronašle inspiraciju u kultnom filmu iz 1999.

Poznate manekenke oduševile su modnim kombinacijama za koje kao da su obje pronašle inspiraciju u kultnom filmu iz 1999.

Bez obzira na to je li riječ o sjajnoj, mat ili brušenoj koži, sa sigurnošću možemo reći kako je upravo to materijal koji nikada ne izlazi iz mode. Iako smo ga još donedavno najčešće birali za jakne ili modne dodatke, ovu godinu definitivno su obilježili kožni komadi u svim verzijama. Istovremeno klasični, a opet trendi, komadi od ovog materijala u svaku će garderobu unijeti ono što joj je potrebno. Toga su vrlo dobro svjesne i manekenke Emily Ratajkowski i Irina Shayk koje su u svojim posljednjim izlascima kožu odlučile ukomponirati u svoj styling od glave do pete. Zapravo, mogli bismo reći kako su obje izgledale kao da su modnu inspiraciju pronašle u kultnom akcijskom filmu "Matrix" iz 1999.

Ratajkowski su fotografi tako "uhvatili" na ulicama u New Yorku, a na sebi je imala kožne cipele, hlače i dugački kožni baloner na vezanje koji je jedan od neizostavnih komada u našoj garderobi već nekoliko sezona. Futuristički look 32-godišnjakinja je dodatno upotpunila i sunčanim naočalama.

image

Emily Ratajkowski ulicama New Yorka prošetala je u odvažnom kožnom outfitu

ERIC KOWALSKY/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Samo dan ranije, u sličnom je outfitu ulicama New Yorka prošetala i Shayk koja i inače vrlo rado nosi kožne komade. U jutarnjoj šetnji sa svojim psićem privlačila je poglede u koži od glave do pete, i to u bordo kožnoj haljini na vezanje, visokim kožnim čizmama na petu te maksi kožnim balonerom. Slavna manekenka look je dodatno upotpunila neizostavnim tamnim sunčanim naočalama i kosom zalizanom unatrag u visoko ispleteni rep.

image

Irina Shayk i inače vrlo rado nosi kožne komade, a ovog se puta odlučila za kožnu haljinu na vezanje, visoke čizme te dugački kožni baloner

DIAMOND/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
26. travanj 2024 08:46