K1 i Boks

Mike Tyson se zbog meča s Paulom odrekao dviju najdražih aktivnosti: ‘Već šest tjedana to nisam radio‘

Mike Tyson

 JUERGEN HASENKOPF/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA Juergen Hasenkopf/imago Sportfotodienst/profimedia
Čini se kako je ‘Iron Mike‘ u potpunosti usredotočen na pripreme i trenažni proces

Mike Tyson i Jake Paul ukrstit će rukavice 20. srpnja na priredbi u Arlingtonu (Texas, Sjedinjene Američke Države), a sukladno tome, "Iron Mike", koji će u borbu ući s 58 godina na leđima, već je prionuo pripremama i intenzivnom trenažnom procesu. Osim toga, bivši apsolutni prvak svijeta u teškoj kategoriji uveo je i promjene u svoj životni stil, a to se prije svega odnosi na apstinenciju od dviju omiljenih aktivnosti - konzumiranja marihuane i seksa.

"Trenutno živim disciplinirano. Prošlo je šest tjedana da se nisam napušio ili imao seks", otkrio je Tyson u razgovoru za Forbes, a na pitanje o motivaciji za apstinenciju od kanabisa i intimnih odnosa, višestruko je podcrtao važnost discipline u postizanju vlastitih ciljeva: "Disciplina je raditi ono što mrzite raditi, ali na način kao da to volite. Mrzim što ne mogu pušiti, ali radim to kao da volim. Mrzim što ne mogu spavati sa svojom ženom, ali radim to kao to volim".

Prema svemu sudeći, jedan od najvećih teškaša svih vremena doista je maksimalno fokusiran na nadolazeći meč s YouTuberom i ništa ne prepušta slučaju. Kao što smo danas izvijestili, predmetna borba bit će profesionalna, a ne ekshibicijska kao što se ranije pretpostavljalo.

Linker
02. svibanj 2024 19:41