svi pričaju u ovoj metodi

(VIDEO) Trik za sušenje rublja koji je veliki hit na internetu: vaša odjeća bit će suha za 2 minute!

 /SHUTTERSTOCK

Osjećate li se kao da vam je odjeća uvijek mokra u najnezgodnijim trenucima? Burrito metoda potpuno mijenja stvari kada je u pitanju sušenje rublja.

Nema potrebe čekati satima da se vaša majica osuši na zraku ili sanjati o sušilici rublja koju trenutno iz vaših razloga ne možete kupiti. Sve što trebate je čist ručnik – što deblji to bolje!

Pogledajte video!

Prvi korak je jednostavan: stavite svoju svježe opranu majicu na ručnik. Zatim dolazi čarolija - uvijanje ručnika s majicom u veliku rolu, kao pravi burrito. Zatim, snagom koljena, pritisnite smotani ručnik kako biste iscijedili višak vlage iz majice. Kad je otvorite, košulja će vam biti gotovo suha!

Ali to nije sve! Postoji još jedan način. Nakon što smotate u obliku burrita, jednostavno ga stisnite ili stisnite kako biste izvukli vlagu. Zatim otvorite ručnik i pustite da vaša majica ‘diše‘.

Ako trebate dodatno sušenje, upotrijebite sušilo za kosu ili objesite košulju i sušite je nekoliko minuta, prenosi Krstarica. Rezultat? Suha i svježa odjeća u samo nekoliko minuta! Ovaj genijalni trik oduševio je brojne korisnike društvenih mreža, a sada imate priliku isprobati ga i sami. Budite spremni za sušenje u rekordnom vremenu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 06:07