zbogom kamenac

Sljedeći put kada čistite WC školjku, uzmite ovaj proizvod: Sva prljavština i neugodni mirisi će nestati

 /SHUTTERSTOCK

Kada WC školjka požuti, a tradicionalne metode zakažu, posegnite za ovim genijalnim trikom. Stavite tabletu za pranje posuđa u vodu i pričekajte da se otopi. Nakon nekog vremena temeljito očistite cijelu površinu. Prljavština će nestati zajedno s neugodnim mirisom. Ako vam je WC jako prljav, pričekajte nekoliko sati i krenite s čišćenjem. Možete čak ostaviti tabletu u perilici posuđa preko noći.

Riječ je o univerzalnom proizvodu koji vrijedi imati kod kuće. Uz njegovu pomoć možete, primjerice, očistiti perilicu rublja. Samo ubacite jednu ili dvije tablete i uključite perilicu (najmanje 60 stupnjeva Celzijusa). Naravno, unutra ne bi trebalo biti odjeće.

Ovaj tretman će ukloniti neugodne mirise iz perilice i temeljito očistiti bubanj. Također će ukloniti sav preostali kamenac, prenosi Krstarica. U čišćenju zagorenog posuđa ili čišćenju pećnice pomoći će vam i tableta za perilicu posuđa. Ovaj tretman će ukloniti neugodne mirise iz perilice za pranje rublja i temeljno očistiti bubanj. Takođe će ukloniti preostali kamenac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. lipanj 2024 05:51