POGLEDAJTE VIDEO

Profesionalna čistačica otkrila trik kako sprečava zamagljivanje prozora: ‘S ovim ste mirni nekoliko tjedana‘

 YouTube

Čišćenje prozora jedan je od najomraženjih kućanskih poslova. Ostakljene površine podložne su nakupljanju prašine, na njima često ostaju otisci prstiju i ostaci osušenih kapljica vode, a često se i zamagljuju. Posebno može biti iritirajuće kad se potrudite oprati i obrisati ih, a onda shvatite kako su na staklu ostali vidljivi tragovi krpe. Ista je priča i s ogledalima, posebno onim u kupaonicama. No, jedna je YouTuberica pronašla dobar trik s kojim sprečava zamagljivanje prozora i ogledala u svojem domu.

Rachel Yatuzis profesionalna je čistačica kuća u Nashvilleu, glavnom gradu američke savezne države Tennessee, a svoje savjete često dijeli na društvenim mrežama. Jedan od njih je i onaj za prozore, prenosi Jedna istina. Naime, Rachel na svoje kupaonske prozore nanosi kremu za brijanje.

"Malo je neuredno, ali dobro miriši", kaže u videu dok trlja pjenu rukom po staklenoj površini te zatim briše krpom. Pritom je savjetovala da krpa obavezno mora biti čista i suha, nikako ne mokra.

Na taj način, tvrdi, sprečava njegovo zamagljivanje određeno vrijeme. Svakih nekoliko tjedana, kaže, treba ponoviti postupak za zadovoljavajuće rezultate.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. lipanj 2024 11:03