UŠTEDA VREMENA

Jeste li znali da vaša perilica posuđa može ovo napraviti? Svi su ludi za ovim otkrićem

 /SHUTTERSTOCK

Kada su u pitanju kućni aparati poput perilice rublja, perilice posuđa ili hladnjaka, većina nas ih koristi samo za ono za šta su namijenjeni. Rijetko kada pomislimo da postoji još neki način na koji nam mogu olakšati svakodnevicu. Ispostavlja se da bismo ipak trebali jer oni zapravo imaju fantastične primijene. To je dokazao i ovaj video korisnice TikToka čiji profil nosi naziv @markizaliving u kojem je pokazala kako tijesto može narasti u perilici posuđa.

@markizaliving Testo može da naraste u mašini za sudove? ? Trik na koji nikada ne biste pomislili, a provereno radi ? #masinazasudove #testo ♬ A Different Kind of Blues - IAMJJ

Markiza je nakon završenog programa perilice posuđa u nju ubacila tijesto koje je prethodno stavila u staklenu posudu i prekrila prianjajućom folijom. Tijesto je ostavila u perilici desetak minuta.

Rekla je da joj je ova metoda uštedjela pola sata vremena, te da je ovo za nju bilo pravo otkriće. Tom prilikom je njena perilica bila u službi fermentacijske komore.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 20:57