Konačno!

Genijalan trik za vješanje duge odjeće u malom ormaru! Sve što trebate su ove dvije vješalice

 YOUTUBE/EHOWBEAUTY/
Vrijedi napomenuti da trik nije ograničen na haljine i kapute. Možete ga koristiti i za kombinezone pa čak i razne posteljine.

Koliko god često organizirali ormar, dugi kaputi i haljine mogu ga učiniti neurednim. To je osobito istinito ako imate niski ormar ili predmete odložene u podnožju, poput kutija, posteljine, druge odjeće... Duge tkanine mogu se izgužvati pri dnu, a jednako tako zapeti za druge predmete čineći da ormar izgleda neuredno.

image
Unsplash

Srećom, za to postoji jednostavan trik. Kao što korisnica Instagrama @jillcomesclean objašnjava u korisnom videu, sve što trebate su dvije vješalice: jedna sa kopčama i jedna bez.

Stavite predmet na vješalicu bez štipaljki, baš kao što biste inače. Zatim pričvrstite kopče druge vješalice na dno. Preklopite predmet i postavite donju vješalicu na gornju.

image
jillcomesclean/Instagram

To će spriječiti višak tkanine, što će vam omogućiti da uredno objesite predmet.

Tako jednostavno!

"Volim ovaj savjet za mojih dugih haljina. Imam puno ljetnih haljina i na kraju gurnem donji dio između svog ostalog na podu svog ormara", komentirala je jedna korisnica.

Vrijedi napomenuti da trik nije ograničen na haljine i kapute. Možete ga koristiti i za kombinezone pa čak i razne posteljine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. ožujak 2024 07:59