IMA SMISLA

Cijelo vrijeme ste pogrešno čistili podove! Mlada žena otkrila trik kako se to ispravno radi

 SHUTTERSTOCK/
Tanya je prenijela video na svoj TikTok i Instagram račun pod imenom @tanyahomeinspo uz natpis ‘Ovaj trik mijenja pravila igre‘

Čišćenje podova je nešto što svi znamo raditi, zar ne?! Jednostavno uzmete kantu vode i krpu i vaši će podovi zablistati za nekoliko minuta. Ali jedna je žena na Instagramu podijelila svoj jednostavan trik za čišćenje podova i shvatili smo da godinama pogrešno čistimo podove...

Tanya je prenijela video na svoj TikTok i Instagram račun pod imenom @tanyahomeinspo uz natpis ‘Ovaj trik mijenja pravila igre‘. I slažemo se - doista mijenja pravila igre.

Pripremite se da vam se oduševi i pomalo posrami.

Tanya je napisala u svom postu: "Ovaj trik će vas definitivno oduševiti."

Umjesto da napuni svoju kantu vodom (kako to svi uobičajeno radimo), Tanya jednostavno stavi malu kantu u svoju veliku kantu i taj dio napuni vodom. Ova domišljata i vrijedna mlada žena napuni manju kantu deterdžentom i kipućom vodom i potom koristi ovu čistu vodu da u nju stavi svoju krpu - umjesto da prljavu krpu vrati u vodu iz kante, koja postupno postaje sve prljavija i prljavija dok čistite svoje podove.

S ovim trikom, budući da imate kantu s čistom vodom i kantu s prljavom vodom, kada iscijedite svoju prljavu krpu, prljava voda će zapravo otići u drugi dio, a ne u malu kantu. Što znači da za brisanje podova koristite samo čistu vodu.

Tanya je napisala: "Ovako koristite samo čistu vodu za brisanje podova. Nije li ovaj trik nevjerojatan? Ova je metoda puno bolja alternativa jer ne uranjate krpu u prljavu vodu... uranjate u čistu vodu svaki put kad perete."

Nema više ‘čišćenja‘ podova prljavom vodom uz ovaj trik! Mnogi su komentirali Tanyin video o njezinom ‘genijalnom‘ triku i nisu mogli vjerovati da to nisu učinili ranije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. svibanj 2024 06:18