TKO JE BRŽI?

Blagajnica je prebrza, a vi ne stignete sve staviti u vrećicu? Ovaj čovjek se dosjetio super rješenja

 /SHUTTERSTOCK

I dok najbrže što možete ubacujete namirnice u vrećicu, a one se unatoč tome gomilaju brzinom svjetlosti, došao je red na drugog kupca, a vi još niste ni na pola sa svojim stvarima. Vjerujemo da vam je poznata ova situacija. Jednom čovjeku je bilo dosta ovoga, pa je smislio trik da to spriječi. Objavio je video na TikTok-u koji pokazuje kako usporava proces skeniranja – on je prilikom vađenja iz košarice raširio svoje namirnice duž trake umjesto da ih sve stavi na jednu gomilu.

"Jedan savjet koji će vam pomoći. Raširite ono što ste kupili da biste imali vremena da sve spakirate u vrećicu dok blagajnica skenira proizvode", kaže on u videu.

Mnogi su rekli da će ovaj trik isprobati već sljedeći put kada budu u trgovini kako bi brže spakirali ono što su kupili, ali ima i onih koji smatraju da je nepotreban jer im se, kako kažu, sviđa što su blagajnice brze.

"Ljudi misle da će ovo uspjeti, ali neće – samo ćemo skenirati brže", napisala je jedna blagajnica ispod ovog videa. Neke blagajnice su napisale da mogu dobiti otkaz zbog sporog skeniranja, pa imajte to na umu kada sljedeći put budete nervozno stajali na kasi. Ali svakako probajte ovaj trik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 05:50