BRZO RJEŠENJE

Ako nemate kovanicu za kolica u trgovinama, jednostavno napravite ovo...

 /SHUTTERSTOCK

Kupovina namirnica često je jedna od mnogih obaveza u danu pa je razumljivo ako s vremena na vrijeme zaboravite popis za kupovinu ili kupone. Ali ako često posjećujete velike trgovine, znate da postoji jedna stvar koju apsolutno ne smijete zaboraviti ponijeti – kovanice za kolica.

Svaki put kada imate namjeru obaviti kupovinu veće količine robe, velika kolica će vam biti nužna, a bez kovanice u osnovi, nema ni kolica. Srećom, ovaj trik spasit će dan ako ste u nevolji.

image
/SHUTTERSTOCK

Ako nemate kovanice, prvo što možete učiniti je pristojno zamoliti blagajnika da vam posudi jednu iz blagajne. Ako ste pak u žurbi i blagajnik je zauzet dugim redom, umjesto kovanice upotrijebite ključ od kuće. Stražnji kraj gotovo svakog ključa rebao bi uredno stati u depozitnu bravu, ostati na mjestu i osloboditi kolica. Ključ je očito nešto što ne želite zaboraviti, stoga na kraju svog šopinga vratite kolica i uzmite ključ natrag.

Zašto su uopće potrebne kovanice?

Možda ste se pitali zašto je potrebno ubaciti kovanicu uopće? Proces postoji ne samo kako bi spriječio krađu kolica i držao kupce odgovornima, već zapravo štedi novac kupcima – i trgovini. Prema trgovinama Aldi, "ovaj polog u konačnici štedi novac kupcima jer ne moramo unajmiti dodatno osoblje za prikupljanje kolica."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 21:24