Zavirite u svijet NUNC namještaja

NUNC 

NUNC, hrvatski brend namještaja koji okuplja niz domaćih i regionalnih dizajnera, ne prestaje oduševljavati kreativnim i multifunkcionalnim komadima. Uz fokus na izradi modernog namještaja kroz korištenje tradicionalnih metoda, Ancona grupa s dvadesetogodišnjom tradicijom i brend NUNC na tržište plasiraju autentične proizvode visoke dodatne vrijednosti što ujedno doprinosi razvoju domaće proizvodnje i malog poduzetništva.

image

NUNC

DOMAGOJ KUNIC/

Ove sezone donose nova pametna rješenja koja će pretvoriti svaki prostor u vaš omiljeni kutak. Otvorite svoj dom za modularne inovacije u vidu namještaja koji će vas osvojiti jednostavnim dizajnom i multifunkcionalnošću. Upoznajte kolekciju koja prevodi ornamentalnu tradiciju i ruralni kontekst u razigrani, minimalistički dizajn. Čuvajući nasljeđe i kulturu slavonske regije, komadi brenda NUNC čine sastavni dio svih urbanih prostora. Spoj tradicionalne obrade drveta i sofisticirane industrijske proizvodnje utjelovljen je u bezvremenskim komadima namještaja koje će jednako voljeti suvremene i buduće generacije.

NUNC na latinskom znači sada, a postoji li bolje vrijeme da vam predstavimo višestruko nagrađivani namještaj domaće proizvodnje?

Multifunkcionalna komoda Aman Taman i fotelja za ljuljanje Ruvo-Jiha, proizvodi su koji će pretvoriti svaki interijer u modernu oazu mira. Kada se fleksibilnost i simetrija iskažu u svom punom sjaju uz visokokvalitetne materijale i besprijekoran dizajn, to izgleda ovako.

image

NUNC

TIN MEZE /

Bez potrebe za mjerenjem prostora do posljednjeg centimetra i odricanjem od komada koje želimo, Aman-Taman je više od obične komode. Ono što je razlikuje je klizni mehanizam zbog kojeg je moguće prilagođavati komodu dimenzijama prostorije u koju je smještena. To znači da se ne morate vezivati za konkretan prostor i da možete mijenjati lokaciju sukladno potrebama i mogućnostima. Tako je postignut efekt namještaja rađenog po mjeri sa svim svojim ekonomskim i logističkim prednostima. Komoda se proširuje jednostavnim izvlačenjem donjeg segmenta. Ako vam je potreban prostor za skladištenje uz koji će vaš dom ili poslovni prostor izgledati besprijekorno moderno i uredno, Aman-Taman može biti vaš izbor.

NUNC modularna komoda osvojila je European Product Designer nagradu kao i treće mjesto na Zagreb Design Week dodjeli nagrada, a potpisuju je dizajner Tvrtko Bojić i Karla Paliska iz Studija Ru:t.

Fotelja za ljuljanje Ruvo-Jiha dizajnirana je na ergonomski način s kalupom sjedišta od hladno lijevane pjene koja pruža iznimnu elastičnost i potporu tijelu. Ova kreacija koja pruža komfor i inovaciju, dostupna je u tri različite visine i nekoliko boja. Djelo je Vladimira Madunića i osvojila je Big See nagradu 2019., a zahvaljujući nevjerojatnoj stabilnosti i naglasku na modularnost i fleksibilnost predstavlja idealni #effortless komad namještaja.

Kvalitetan minimalistički dizajn, suvremena estetika i svježa perspektiva koja čini svaki prostor autentičnim, opisuju NUNC komade. Posjetite showroom na adresi Ilica 168a u Zagrebu ili se inspirirajte na webu i Instagram stranici NUNC.

image

NUNC

DOMAGOJ KUNIC/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 13:31