MNOGE ZANIMLJIVE TEME

Kreće prvi podcast o nekretninama u regiji, vodi ga dugogodišnja novinarka kojoj su teme o stanovanju uža specijalnost

 Press

Dom je osnovna ljudska potreba, ali i omiljeni način ulaganja novca u Hrvatskoj. Jeste li ikad prisluškivali neobvezne razgovore za susjednim stolom u kafiću? O čemu se razgovara: o politici, nogometu i - nekretninama. Svi imaju mišljenje o temi nekretnina, tržištu, cijenama, mogućnostima, ali koliko imamo znanja o tom u stvari složenom i važnom životnom koraku?

Zbog skupih kvadrata mnogima je vlastiti dom samo san, dok je drugima omiljeni način investicije i čuvanja novca. I jedni i drugi se u svijet nekretnina često upuštaju sami, manji je postotak onih koji se odlučuju za stručne usluge agencija. Zašto je to tako, koja su nam znanja i saznanja potrebna, otkud krenuti prije odluke o kupnji, prodaji ili najmu nekretnina u Hrvatskoj, građani će moći otkrivati u najnovijem produžetku portala Stanarica.hr - podcastu Stanarica. Riječ je o prvom takvom podcastu u regiji!

image
Press

U svakoj epizodi gostovat će stručnjaci iz područja nekretnina: agentima, financijskim stručnjacima, dizajnerima, arhitektima, geodetima. Podcast vodi Ivana Alfier, urednica portala stanarica.hr i dugogodišnja novinarka kojoj su nekretnine strast.

"Kao televizijska novinarka na nacionalnoj televiziji pratila sam teme o stanovanju i tržište nekretnina. One su bile moja uža specijalnost. Otud moje poznavanje tržišta, agencija i agenata i drugih stručnjaka iz svijeta nekretnina s kojima surađujem dugi niz godina, s nekima i 20-tak. Kad sam napustila novinarstvo svoje znanje o nekretninama pretočila sam u specijalizirani nišni portal o nekretninama Stanarica.hr", kaže Ivana koja sa svojim timom sprema mnoge zanimljive teme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 09:25